Volg mij overal!
Lifestyle / 200516

Save the date! Micky Hoogendijk exposeert met ‘LAYER’ in Naarden

Foto’s van Micky Hoogendijk, beelden van Judith Wiersema en schilderijen van Lolo Loren. Drie sterke vrouwen met een passie voor kunst exposeren van 20 tot en met 29 mei 2016 samen in Naarden; in de inspirerende boerderij annex atelier van Judith. ‘LAYER’ laat de kracht van vrouwen en kunst zien. Op vrijdag 20 mei wordt de opening van de expositie verricht door kunstenaar Rob Scholte.

Micky Hoogendijk -DUTCH-LACE

‘LAYER’ weerspiegelt de persoonlijkheden en lagen van het leven van de drie kunstenaars. Vrouwen die op verschillende wijze en plaatsen zijn gevormd. Met de wetenschap dat niets vanzelf is gekomen. Hierdoor zijn ze niet zo makkelijk meer samen te vatten. De lagen in de foto’s, beelden en schilderijen leggen hun denkwerk, intuïtie en emotie bloot. Voor kijkers is er alle ruimte voor een eigen gevoel of reflectie. 

Sunlight_102,75x137_serie_03:2

Micky Hoogendijk (1970) is afkomstig uit een kunstfamilie en ontwikkelde al vroeg een sterk gevoel voor creativiteit en esthetiek. Als actrice en model stond ze jaren voor de camera. Sinds 2010 woont Micky in Amerika. De kunstfotograaf maakt iconische portretten. Krachtige beelden die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen laat zien. Aan haar werk ligt meestal een ontmoeting, droom of onderwerp ten grondslag dat uitmondt in een explosie van ideeën.

Micky's-675 copy:2

De expositie in Naarden is op afspraak te bezoeken. Op 20, 21 en 22 mei zijn de drie kunstenaars aanwezig. Voor meer informatie: www.mickyhoogendijk.com

Share on Facebook