Volg mij overal!
Fashion / 200516

Must see! Winonah lanceert web boetiek

High-end prêt-à-porter modemerk WINONAH betreedt de wereld van e-commerce met haar SS16 debuutcollectie. WINONAH.com, een online platform waarbinnen kwaliteitsservice en Italiaans vakmanschap samenkomen.

WINONAH.com_2

De web boetiek biedt niet alleen een shopping experience, maar vormt  tevens een kijkje in de wereld van WINONAH; een weerspiegeling van de visie van haar designer en creatief directeur Winonah de Jong. Research in combinatie met een vernieuwend moderne esthetiek. Van multifunctionele collectiestukken welke van dag tot nacht inzetbaar zijn, tot stijlvolle avondlooks.

07_WINONAH_SS16

WINONAH.com staat voor klantvriendelijkheid. De web boetiek, geperfectioneerd met een handig navigatiemenu, past zich zonder enkel probleem aan de formaten van een PC, tablet en smartphone. 

Klanten hebben de keuze om hun aankoop te ontvangen via een Express (48 uur) of Economy (4-5 werkdagen) levering. In eerste instantie zal WINONAH.com leveren binnen de Europese Unie en de Verenigde Staten.

De web boetiek vormt een volgende stap een de wereldwijde ontwikkeling van het modemerk., welke in september 2015 gelanceerd werd tijdens Milan Fashion Week en tevens bejubeld werd door internationale pers en inkopers. Door velen binnen het modelandschap zelfs betiteld als one to watch.

13A_WINONAH_SS16

Winonah de jong, het creatieve brein achter WINONAH, verruilde onlangs haar thuisbasis Milaan voor Los Angeles, waar ze de missie heeft het kosmopolitische karakter van haar merk in te zetten om het naar een hoger plan te tillen.

WINONAH DNA: een clean maar altijd vrouwelijk silhouet, het gebruik hoogstaande materialen en rijke borduursels.

De Spring/Summer 2016 collectie zal vanaf vandaag verkrijgbaar zijn via WINONAH.com

Share on Facebook