Volg mij overal!
Lifestyle / 200516

Must have! Samsung’s ‘Smart Charm’

Met de Smart Charm lanceert Samsung een sportieve wearable speciaal voor vrouwen. Het design is licht, subtiel en elegant. Notificaties ontvang je via een LED-lichtje, waarvan je de kleur zelf kunt instellen. In één oogopslag zie je hoeveel calorieën je hebt verbrand en welke afstand je hebt afgelegd, terwijl je tegelijkertijd op de hoogte blijft van wat je vrienden met je delen. 
00_EI-AN920_set_pink_Standard_Online_S
“Met de Smart Charm wilden de designers een fitnesstracker ontwikkelen die je kunt dragen als fashion-item,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “De slanke wearable is charmant en modieus. Je draagt hem om je pols en zo is het, terwijl je aan je conditie werkt, een mooie aanvulling op je outfit.”
De Charm heeft een smal polsbandje, notificaties ontvang je met een subtiel gekleurd LED-lichtje. Zo zie je direct wanneer vrienden via social media iets met je delen. Apps, inkomende berichten en oproepen hebben allemaal een apart LED-kleurtje, die jij vooraf hebt ingesteld naar je eigen smaak. In de S-Health app op je smartphone zie je uiteraard in één oogopslag hoeveel calorieën je hebt verbrand, welke afstand je hebt afgelegd en hoeveel stappen je hebt gezet. Zo monitor je met de Smart Charm je dagelijkse activiteiten.
01
De Smart Charm synchroniseer je eenvoudig met je smartphone. Tijdens het sporten kun je die thuis laten en toch weten wat er gaande is. Je hoeft de wearable maar eens in de veertien dagen op te laden.
De Smart Charm is nu verkrijgbaar in de Samsung Shop en vanaf 30 mei bij Bol.com in de kleuren zwart, goud en roze. De verkoopadviesprijs is € 39,99 incl. BTW.

Share on Facebook