Volg mij overal!
Fashion / 180516

Must have! Dorhout Mees x X Bank

X BANK presenteert hun eerste creatieve samenwerking met mode label Dorhout Mees. Het creatieve platform, ook bekend als de nieuwe winkel van W Amsterdam biedt continu een podium voor Nederlands talent in mode, kunst en design. In de capsule collectie van Dorhout Mees voor X BANK is gekozen voor een zacht zomers kleuren pallet.

unspecified

De collectie is een samensmelting van kenmerkende Dorhout Mees signatures: witte, grijze en zacht roze tonen in combinatie met total print looks. De collectie bestaat volledig uit natuurlijke materialen, waaronder zijde in verschillende soorten en structuren, die samen een delicate balans vormen tussen organische vormen en stugge structurele vormen. “De reden om deze capsule collectie te ontwikkelen voor X BANK, is dat ik het een heel mooi, creatief en origineel platform vind. Het is heel inspirerend om zoveel Nederlands talent bij elkaar te zien in zo een bijna on-Nederlandse setting. Het is heel bijzonder om daar onderdeel van uit te mogen maken” – Esther Dorhout Mees

unspecified

Met meer dan 180 labels in huis en een wisselende programmering ambieert X BANK in de toekomst meer creatieve samenwerkingen.

Share on Facebook