Volg mij overal!
Lifestyle / 090516

Must have! Membership bij Jetwise

Vanaf vandaag lanceert Jetwise een nieuwe manier van vliegen; de shared jet. Jetwise maakt privé-vliegen voor iedereen toegankelijk en verandert daarmee de reguliere luchtvaartmarkt. Deze new-kid-on-the-block verzorgt een high efficiency service in een abonnementsvorm van één jaar voor één prijs. Hiermee kan de gebruiker ongelimiteerd op vaste lijntrajecten vliegen.
De basis voor het initiatief komt voort uit innovatieve shared economy modellen, toegepast op luchtvaart in plaats van de huizen-, muziek- of automarkt.

52938b8d-79b4-4e08-b0ac-4e7cdd858ca2
Vince Meens, CEO van Jetwise “Jetwise is ontstaan uit de shared economy gedachte. Wij zagen dat 95% van de privé toestellen stil staat, en aan de andere kant een gigantische behoefte voor routes en schemas die niet bediend worden door de reguliere airlines omdat de behoefte te klein is voor de grote toestellen die ze exploiteren. Daarom hebben we de shared jet tot leven geroepen.
De nieuwkomer spreekt met dit innoverende concept binnen de huidige industrie niet alleen de frequent flyers aan, maar ook de reizigers die gewend zijn om te vliegen met een prive jet. Dezelfde voordelen zijn van toepassing: geen lange wachtrijen en -tijden, parkeren voor de deur, en reizen met een hoge standaard van privacy en luxe. Jetwise verzorgt een high efficiency service en voor frequent flyers is Jetwise omgerekend goedkoper dan reguliere airlines. Naast het membership kan er ook betaalbaar per stoel geboekt worden. Door het delen van de faciliteiten biedt Jetwise  private jet charter tevens een scherpe prijs.

Jetwise vliegt al op verschillende plaatsen binnen Europa; Ibiza, Cannes, Malaga, en Sion. Met het membership vliegt de reiziger voor € 6.000,- per jaar onbeperkt op de vaste lijnen. In de toekomst worden er meer bestemmingen aan de kaart toegevoegd. 

www.jetwise.com

Share on Facebook