Volg mij overal!
Fashion / 090516

Fresh! Topshop X Keds

TOPSHOP lanceert met trots de eerste Keds Collective-samenwerkingen. Deze zullen vanaf nu exclusief online worden verkocht op TOPSHOP.COM en in een select aantal TOPSHOP-winkels over de hele wereld, waaronder de winkel op de Kalverstraat in Amsterdam.

Keds Topshop Collab Group

In het kader van deze samenwerking geven de wereldwijd bekende senior fashion- redacteur Julia Sarr-Jamois en de stijl blogger Tina Leung elk hun persoonlijke draai aan de Keds® Champion, met innovatieve creaties en stoffen voor een uniek design. Tina Leung brengt haar eigenzinnige stijl tot leven door de iconische Champion te verrijken met een golvende laag van tonale, omkeerbare lovertjes. Julia Sarr-Jamois liet zich door de zomer inspireren, en presenteert een monochroom roze klassieke Champion met een combinatie van veters met verschillende patronen.

Keds x Topshop_Julia

“Wij zijn echt geïnspireerd door het samenwerken met TOPSHOP om de creatieve visies van Julia en Tina te verrijken met de traditie van Keds,” zegt Chris Lindner, president van Keds®. “In deze samenwerking kunnen we samen schoenen ontwerpen die uitstralen wat we allemaal nastreven: vrouwen de kans geven om te gaan en staan waar ze willen, en te zijn wie ze willen zijn.”

Keds x Topshop_Tina

TOPSHOP zal ook een voorraad aanhouden van de belangrijkste stijlen van Keds® – de Champion en de Triumph, die de laatste 100 jaar beroemd werden door sterke, iconische vrouwen als Audrey Hepburn, Katherine Hepburn, Marilyn Monroe, Jackie O en Yoko Ono.

De collectie van de Keds® Collective-samenwerking bestaat uit twee schoenstijlen en is vanaf 5 mei 2016 verkrijgbaar op TOPSHOP.COM en in een select aantal TOPSHOP-winkels over de hele wereld, waaronder de winkel op de Kalverstraat 48-52 in Amsterdam. Ze houden momenteel acht schoenstijlen Keds® in voorraad. De verkoopprijs van beide schoenen is € 75,-.

Share on Facebook