Volg mij overal!
Beauty / 090516

Fresh! Biotherm Homme X David Beckham

Biotherm Homme, het luxe-merk van L’Oréal en nr. 1 in premium huidverzorging voor mannen en Seven Global, de joint venture van David Beckham en Simon Fuller met Global Brands (SEKH:787), kondigen vandaag een veelbelovende langetermijnsamenwerking aan voor de ontwikkeling van een lijn verzorgingsproducten voor mannen. De collectie, die uit zowel huidproducten als dagelijke verzorgingsproducten bestaat, wordt in 2017 gelanceerd.

biotherm_beckham_0

 

Als onderdeel van de samenwerking wordt de Engelse voetbalicoon de eerste wereldwijde ambassadeur van Biotherm Homme. De eerste campagne van David Beckham voor Biotherm Homme is voor Aquapower, de nr. 1 vochtinbrenger van het merk, en zal in juni van start gaan.

“Ik kijk erg uit naar de samenwerking met Biotherm Homme,” zegt David Beckham. “Ik was al langer aan het denken over de ontwikkeling van een huidverzorgingslijn, en toen ik in gesprek raakte met Biotherm viel alles op zijn plek. Ze zijn net zo ambitieus als ik, en we kijken ernaar uit om iedereen binnenkort de vruchten van onze samenwerking te kunnen laten zien.”

“De samenwerking tussen Biotherm Homme en David Beckham zal de grenzen voor huidverzorging voor mannen verleggen, en de leidende positie van ons merk versterken”, vertelt David Fridlevski, General Manager van Biotherm. “Het is de eerste keer dat een mannelijke beroemdheid met zijn statuur een huidverzorgingslijn heeft ontwikkeld. We zijn er trots op dat David Beckham voor ons als partner heeft gekozen om zijn visie op huidverzorging te ontwikkelen, en het verheugt ons zeer hem als onze nieuwe merkambassadeur te verwelkomen.” 

Biotherm Homme en David Beckham willen met hun meerjarige samenwerking het gedrag van mannen met betrekking tot huidverzorging beïnvloeden. David Beckham is door het tijdschrift People Magazine onlangs als ‘Sexiest Man Alive’ verkozen, en is wereldberoemd wegens zijn indrukwekkende staat van dienst in de sport en zijn toewijding aan zijn gezin, maar ook door zijn lantropische werk voor UNICEF. Hij wordt als toonaangevend en invloedrijk beschouwd voor verschillende generaties mannen.

Share on Facebook