Volg mij overal!
Lifestyle / 090516

Doen! Gratis scheerbeurt van Tabac

Mannelijke reizigers, die in de maand mei via Schiphol Airport vliegen, kunnen zich gratis laten scheren door scheer- en verzorgingsmerk Tabac Mens Fragrance and Grooming.  

Tabac wenst alle reizigers een #SHAVEFLIGHT.

Tabac_PP L1 1397_16_mei '16

In de speciaal ingerichte Tabac mobiele Barbershop worden van 1 tot en met 31 mei elke dag authentieke scheerbeurten, baard- en snortrims en scheer- en verzorgingsadviezen gegeven door gekwalificeerde barbiers en het promotieteam. Natuurlijk zijn alle verzorgingsproducten (pre-shave, shave en aftershave) en de geuren van Tabac Original en Tabac Gentle Men’s Care ook te koop in de Barbershop. De Tabac Barbershop staat achter de douane – lounge 1 – dus na het scheren of trimmen mogen de aangeschafte producten direct mee het vliegtuig in. 

Tabac_PP L1 1397_04_mei '16Tabac Gentle Men's Care_EDT_40ml_Flacon Tabac Original_EDC_Flacon

Share on Facebook