Volg mij overal!
Fashion / 040516

Must have! Liberty X Havaianas

Havaianas en Liberty London zijn samen rond de tafel gaan zitten en ontwierpen een capsulecollectie die gebruik maakt van de iconische prints van Liberty London.

liberty_release_046

De Liberty X Havaianas collectie toont 5 herwerkte Liberty prints die dateren uit de jaren 1960, de beginjaren van Havaianas, en die door het designteam van Havaianas uit de 43.000 prints van Liberty werden uitgekozen.

De uitgekozen prints bevatten allemaal een vleugje Brazilë (kleine teenslippers en het Havaianas rijstpatroon omgetoverd in blaadjes en bloemblaadjes) en tonen retro bloemenprints in felle kleurschakeringen. De collectie bevat espadrilles, strandtassen, handdoeken en natuurlijk de wereldberoemde Havaianas teenslippers.

liberty_release_052

Scott Tepper, aankoopdirecteur bij Liberty: “Het was een zeer inspirerend en creatief gebeuren om ons erfgoed en onze visie met een wereldmerk als Havaianas te delen en een kleurrijke en draagbare collectie met herwerkte prints van Liberty te ontwerpen.”

liberty_release_054_op03

Carla Schmitzberger, directeur van Havaianas, voegt hieraan toe: “Deze samenwerking is een hele mooie gelegenheid om een exclusieve lijn te ontwerpen die zowel de stempel van Havaianas als de traditionele en iconische prints van Liberty omvat. Het resultaat kon niet beter: een collectie vol charme, geschiedenis en persoonlijkheid“

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar  bij Liberty London’s iconische Regent Street winkel, bij Havaianas winkels wereldwijd en bij geselecteerde retailers. Deze limited edition collectie zal ook bij beide merken online verkrijgbaar zijn.

Share on Facebook