Volg mij overal!
Lifestyle / 230416

Must see! Chef’s Table Seizoen 2

De veel geprezen documentaire-reeks Chef’s Table is terug met een tweede seizoen. Vanaf 27 mei kun je weer genieten van de culinaire hoogstandjes van ‘s werelds beste chefs. In de documentaires laten de chefs zien tegen welke uitdagingen ze aanlopen, wat hen heeft geïnspireerd en hoe dit tot uiting komt in hun persoonlijke stijl. De filmmakers tonen een persoonlijke reis door het dagelijks leven van zes chef-koks, die ondanks hun totaal verschillende cultuur en achtergrond, zichzelf allemaal hetzelfde doel hebben gesteld: de zoektocht naar de perfecte streling van de zintuigen.
CHEF-2A_Onesheet_US

De gerenommeerde chefs die in seizoen 2 van Chef’s Table gevolgd worden zijn: Alex Atala (Brazilië); Ana Ros (Slovenië); Dominique Crenn (United States); Enrique Olvera (Mexico); Gagan Anand (Thailand); en Grant Achatz (United States).


Later dit jaar volgen vier speciale afleveringen over vier wereldberoemde Franse chef-koks. Begin 2017 wordt de derde gang opgediend door nog eens zes internationale chef-koks.

Chef’s Table is een productie van Boardwalk Pictures en wordt gemaakt, geproduceerd en geregisseerd door David Gelb. Clay Jeter, Andrew Fried en Brian McGinn keren terug als regisseur, terwijl ook Abigail Fuller regisseert. Fried en McGinn zijn uitvoerend producent, met Dane Lillegard als mede-uitvoerend producent voor Boardwalk Pictures. Het eerste seizoen is nu exclusief op Netflix te zien; op 27 mei wordt seizoen 2 toegevoegd. 

Share on Facebook