Volg mij overal!
Lifestyle / 150416

Save the date! Rebelle X Tassenmuseum Hendrikje

Het moderne online platform voor luxueuze designer labels en ’s werelds grootste tassenmuseum slaan de handen ineen. Van 14 april t/m 4 juli stelt REBELLE.com unieke vintage tassen en accessoires tentoon in Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam. Passend bij de bloementrend van dit voorjaar roept de expositie een beeld op van een Parijse winkelstraat op een mooie lentedag, met etalages om voor te staan zwijmelen. Tassen van klinkende ontwerpersnamen als Hermès, Chanel, Dior, Gucci, Louis Vuitton, Céline en Saint Laurent zijn in de kleurrijke tentoonstelling te aanschouwen.

Schermafbeelding 2016-04-15 om 08.33.19

In de expositie passeren de meest iconische tassen van de grootste merken de revue.
Stuk voor stuk exemplaren waar ons modehart sneller van gaat kloppen, zoals de 2.55 van Chanel of een Birkin Bag van Hermès. Een uitgelezen kans om kennis over grote merken en meest luxueuze fashion items op te doen. Het is uniek voor het Tassenmuseum dat de tentoongestelde tassen ook direct te koop zijn. Normaliter verkoopt het museum alleen tassen van hedendaagse ontwerpers. Via de website van REBELLE zijn de items in het museum direct aan te schaffen en kunnen bezoekers natuurlijk ook eigen designer-items te koop zetten. Alle tentoongestelde producten omvatten tezamen een waarde van meer dan € 210.000, met als duurste tas een alligator Hermès Birkin bag van € 35.000.

Schermafbeelding 2016-04-15 om 08.33.04

REBELLE en Tassenmuseum Hendrikje vinden elkaar in een grote voorliefde voor designer tassen. Het museum aan de Herengracht vormt dan ook de perfecte locatie om de mooiste collectiestukken van REBELLE te exposeren. Het moment is niet toevallig gekozen, omdat het Amsterdamse Tassenmuseum in het weekend van 16 en 17 april haar 20-jarige bestaan viert.

Schermafbeelding 2016-04-15 om 08.33.58

Share on Facebook