Volg mij overal!
Beauty / 130416

Spuit! Hairloxx’ Leave-in Spray Conditioner

Hairloxx Professional Haircare is dé expert op het gebied van verzorging van hairextensions. De luxe Hairloxx Professional producten geven zowel hairextensions als het eigen haar een extra goede verzorging. Naast de shampoo en conditioner uit de Intense en Boost lijn, het Hair Mask en Hair Serum introduceert Hairloxx nu een leave-in spray conditioner. Dit nieuwe verzorgingsproduct geeft het haar een energieboost, hydrateert tot in de puntjes en maakt het soepel en beter doorkambaar. Het resultaat? Een gracieuze uitstraling met zacht, pluisvrij en glanzend haar!

Hairloxx-Spray-Conditioner-175ml

Professionele haarverzorging
Hairloxx Professional Haircare is een haarverzorgingsmerk ontwikkeld door hairextensions-expert Roos van Binsbergen. Met haar jarenlange ervaring in de branche, weet zij als geen ander welke verzorging zowel hairextensions, als het eigen haar nodig hebben. Met de ontwikkeling van Hairloxx Professional Hairextensions en Haircare biedt het merk superieure kwaliteit op het gebied van hairextensions. Naast kwalitatief hoogstaande extensions, die met zorg op een onschadelijke manier worden ingezet door middel van geluidsgolven, biedt het merk tevens een luxe collectie verzorgingsproducten voor een stijlvolle coupe.

Spray & shine
De nieuwe Hairloxx Professional Spray Conditioner is een goede aanvulling op de huidige collectie van Hairloxx Professional Haircare en biedt een helpende hand bij droog en breekbaar haar. Door de spray na een Hairloxx shampoo te gebruiken wordt het haar glad, soepel en zacht, waardoor het gemakkelijker doorkambaar is en minder snel afbreekt. Extra voordeel is de anti-frizz werking met een glanzende coupe als resultaat. De lichtgewicht formule zorgt er voor dat het haar frisser aanvoelt, zonder het te verzwaren of vettig te maken. De herkenbare ‘Sense of Prosecco’-geur zorgt tevens bij dit product voor een sensationele beleving en een extra luxe gevoel!

Hairextensions-expert Roos van Binsbergen: “Shampoo is een zuiverend product, het zet de haarschubben open zodat het haar gereinigd kan worden. Om ze weer te sluiten en de vochtbalans op peil te houden, biedt een conditioner uitkomst. Het voordeel van deze nieuwe spray conditioner is niet alleen het leave-in karakter, maar tevens de anti-frizz werking. Dit product is gemakkelijk in gebruik, geeft een prachtige glans en zorgt voor een frisse, stralende coupe als finishing touch!”

Tot in de puntjes

De nieuwe spray conditioner breng je na het wassen van het haar met één van de Hairloxx Professional shampoo producten aan op handdoek droog haar. Door het leave-in karakter van het product, kun je vrijwel direct aan de slag met het föhnen en stylen van je coupe. Heb je deze winter extra last van statisch of pluizig haar, gebruik de spray conditioner dan op droog haar om je lokken tot in de punten in toom te houden.

Tip van de expert: “Na het gebruiken van de spray conditioner, borstel je het haar moeiteloos met de Hairloxx Professional haarborstel waardoor het haar extra glad, zacht en glanzend wordt. Perfect voor een trendy hair do die niet kan mislukken: de lage, steile staart. Borstel het haar naar achteren en zet het onderin vast met een elastiek. Strak en glad voor een nette look of wat warriger voor een nonchalantere uitstraling. Voor een klassieke look, vouw je een pluk haar chic om de elastiek.”

Prijs & verkrijgbaarheid

De nieuwe Hairloxx Professional Spray Conditioner is verkrijgbaar bij gecertificeerde Hairloxx Professional salons in de Benelux. Kijk voor een overzicht van deze salons op www.hairloxx.com. De spray conditioner is net als alle andere Hairloxx Professional producten, vrij van parabenen en fruitzuren. Het is geschikt voor alle haartypen en te gebruiken voor zowel hairextensions als natuurlijk haar.

Nieuw – Hairloxx Spray Conditioner 175 ml  € 15,95

Share on Facebook