Volg mij overal!
Lifestyle / 130416

Must have! Skully’s ‘Smooth Wasabi’ Gin

Naast de reeds bekende varianten van Skully Gin; Tangerine Twist, London Dry en Oriental Citrus zorgt Skully Gin nu voor een primeur met de Smooth Wasabi.

Skully-Smooth-Wasabi-High-Res
Deze nieuwe onderscheidende Skully Gin variant kenmerkt zich door zijn uitgesproken geur, smaak en kleur. Door zijn pittige afdronk is deze gin perfect te combineren met gerechten uit de Japanse keuken en voldoet hij helemaal aan het DNA van Skully Gin: verfijnd, premium, onderscheidend en rebels.

SkullyGin_-Tangerine_twist_fever-tree
VERFIJND
In de Smooth Wasabi voeren verse Wasabi Wortel, Gember en Munt de boventoon en vormen daardoor een fris pittige combinatie welke geheel tot uiting komt wanneer deze gemixt wordt met een neutrale premium tonic.

DSC0669
PREMIUM
Skully Gin is een premium gin in het topsegment van de markt. Het distillatie proces heeft plaats in het zuiden van Nederland waar Skully Gin samen met een master-distiller zorgdraagt voor een evenwichtige doch zeer verfijnde smaak. Om tot de best mogelijke kwaliteit te komen worden de ‘botanicals’ individueel gedistilleerd waarna ze zorgvuldig worden samengebracht door de master-distiller met als resultaat een viertal uitzonderlijk verfijnde Skully Gin varianten met een alcoholpercentage van 41,8%.

S

 

www.skullygin.com

Share on Facebook