Volg mij overal!
Fashion / 130416

Fresh! MyBrand lanceert denim lijn

Denim is a way of life and so is wearing MY BRAND! De Amsterdamse kledinglijn lanceert een denim collectie met onder andere zipper, ribbed en painted jeans.

MY BRAND staat bekend om de opvallende statement T-shirts met strass stenen maar nu is het tijd om de wereld te veroveren met een volledige denim collectie. Denim lovers kunnen hun hart ophalen: met zestig soorten jeans is er voor ieder wat wils. Daarnaast komt er constant nieuwe denim binnen. De collectie is gemaakt van high end materialen, exclusieve details en luxueuze washing. Het merk is op weg om het grootste jeansmerk van Nederland te worden en wil met de denim collectie en bijbehorende lookbook een statement maken.

489 493 494 488 491 490 492 495 496 501

www.my-brand.com

Share on Facebook