Volg mij overal!
Lifestyle / 130416

Fresh! Samsung’s ‘AddWash’

Samsung,lanceert de ‘AddWash’ wasmachine aan. De wasmachine heeft een extra deur waarmee je tijdens het programma een vergeten sok of extra wasmiddel bij de was doet. 
WW12K8402OW-EN_006_Dynamic_White
“Samsung is erop gericht prachtig design en bruikbare innovaties te verbinden en mensen zo de handvatten te geven om efficiënter te zijn. Met de manier waarop huishoudelijke taken worden uitgevoerd in ons achterhoofd, zijn we aan de slag gegaan om die taken gemakkelijker te maken”, zegt Jeroen van Hall, Senior Marketing Manager Digital Appliances van Samsung Nederland. “Met onze nieuwste wasmachine smelten stijl, slimme innovaties en krachtige prestaties samen.”
WW12K8402OW-EN_002_Front_White
Wasmachine past zich aan jouw programma aan
In de haast van een drukke werkdag of een overvol weekend kan het voorkomen dat een sok achterblijft in de wasmand. 80% van de Nederlanders vergeet wel eens iets bij de was te doen. Speciaal voor deze situaties heeft Samsung ’s werelds eerste ‘AddWash’ deur aan de wasmachine toegevoegd. Hierdoor kun je vergeten kledingstukken, extra wasmiddel of dat kledingstuk dat je alleen wilt laten meespoelen en centrifugeren, tijdens het wasprogramma toevoegen. Zonder het wasprogramma te onderbreken of de hoofddeur te openen. De machine is waar en wanneer je wilt te bedienen via je smartphone. Ook kun je meldingen ontvangen wanneer de eerste spoelbeurt start of de was klaar is. Daarmee is de wasmachine ideaal voor de meest veeleisende gebruikers, van drukbezette mensen tot gezinnen.

WW12K8402OW-EN_001_Front_White

 

www.samsung.com

 

Share on Facebook