Volg mij overal!
Modellen / 130416

Fresh! Cara Delevingne nieuwe gezicht Rimmel

Vandaag kondigt Rimmel London in haar ambassadrices portfolio een spannende, nieuwe aanwinst aan. CARA DELEVINGNE, het multigetalenteerde Britse model en actrice sluit zich bij de Rimmel-familie aan. De in London geboren 23-jarige ster zal voor het ́cutting-edge ́ make-upmerk in een serie advertentiecampagnes schitteren.

Beroemd om haar krachtige uitstraling en trendsetting stijl, is CARA DELEVINGNE een vanzelfsprekende keuze om Rimmel te vertegenwoordigen. Naast haar fenomenale succes als model is ze een talentvolle actrice met een glansrijke carrière in het verschiet en een inspirerende jonge vrouw met een grote schare fans waarvan meer dan 36 miljoen volgers op social media.

Over haar nieuwe samenwerking met Rimmel London zegt Cara: “Ik ben vereerd om met Rimmel London te mogen samenwerken. Het is het eerste make-upmerk waar ik als tiener mee in aanraking kwam. Ik ben een echte London Girl en Rimmel vangt en vertegenwoordigt echt de uitdagende, cosmopolitan beauty styles.”

Rimmel new ambassador Cara Delevingne PR portrait

Johanna Bussinelli, Chief Marketing Officer Colour Cosmetics bij Coty, zegt: “Cara is de perfecte personificatie van het trendsetting Rimmel merk en de uitdagende, ́streetwise ́ stijl. Met haar krachtige, moderne look, gepassioneerde gevoel voor mode en zelfverzekerde houding dat echte schoonheid van binnenuit komt, wordt Cara wereldwijd bewonderd om haar individualiteit en zelfexpressie. Zij zal een invloedrijke toevoeging voor het merk zijn, een nieuwe generatie vrouwen inspireren en een andere kant van de eclectische London look laten zien.”

Montse Passolas, Vice President Global Marketing bij Rimmel London, voegt hieraan toe: “Cara ́s opvallende en unieke gevoel voor stijl betekent dat zij de verpersoonlijking van het coole Rimmel is. Met haar uitzonderlijke talenten en onverschrokken karakter is zij overal ter wereld een echte inspiratie voor jonge vrouwen. Cara heeft een heel groot online bereik en heeft heel veel social media volgers waardoor Rimmel in contact komt met onze belangrijkste doelgroep. Ze is een iconische, Britse ambassadeur en een fantastische partner voor het merk.”

“Om deze spannende en bijzondere samenwerking te vieren, maakt Rimmel het nieuws over Cara op baanbrekende wijze bekend: in de allereerste Global Snapchat persconferentie ooit, die loyale Rimmel fans en volgers de unieke mogelijkheid biedt om in contact te komen met het nieuwe gezicht van het merk. In Gen Z-style, zullen consumenten voor een dag journalist zijn en de mogelijkheid hebben om hun brandende vragen te stellen aan Cara op #RimmelxCara. De persconferentie wordt gehouden op 15 april 2016, waarin Cara haar favoriete vragen van het publiek selecteert en LIVE op Snapchat beantwoordt.”

Share on Facebook