Volg mij overal!
Fashion / 080416

Must see! H&M lanceert M.I.A.’s ‘Rewear it’

De uit Londen afkomstige artiest M.I.A. schreef het nummer ‘Rewear it’ exclusief voor H&M en de World Recycle Week, een initiatief waarmee klanten worden opgeroepen hun kleding te recyclen. Met haar persoonlijke stijl, belangstelling voor duurzaamheid en passie voor het milieu verpersoonlijkt M.I.A. de consument met een maatschappelijk bewustzijn.

image003
Voor de campagne video heeft H&M nauw samengewerkt met choreograaf Aaron Sillis om het gevoel van M.I.A.’s teksten en muziek te vertalen naar dance moves. M.I.A. is te zien samen met een eclectische cast van influencers, muzikanten, dansers en acteurs als Elizabeth en Victoria Lejonhjärta, Fahad Albutairi, Yao Chen en Michaela DePrince; mensen met een passie voor duurzaamheid en een sterke persoonlijke stijl. In deze video komen ze allemaal samen in een dans om het belang van kledinginzameling en recycling te benadrukken.
“World Recycle Week gaat over het omarmen van belangrijke milieukwesties en een wereldwijde fashion movement ”, zegt M.I.A.


De volledige video wordt op 11 april gelanceerd.
Line up in de video: M.I.A., Elizabeth en Victoria Lejonhjärta, Fahad Albutairi, Dytto, Yao Chen, Michaela DePrince, Dope Saint Jude, Alassane Sy, Moffy.
Alle H&M-winkels wereldwijd nemen van 18 t/m 24 april deel aan de World Recycle Week. In die week wil H&M 1000 ton aan kledingstukken en huishoudtextiel inzamelen. Doe mee en lever je oude kleding en textiel in!

Share on Facebook