Volg mij overal!
Beauty / 070416

Smeer! Lancaster’s Self Tan Beauty

Bruin worden onder de douche? Het is totaal mogelijk met deze twee nieuwe producten van bruiningsexpert Lancaster.

De eerste stap

De nieuwe body scrub, ontwikkeld door de Lancaster Laboratoria, is bedoeld om je huid voor te bereiden op het zonnen en/of voordat je een zelfbruiner gaat gebruiken.
Het doel is om de huid zacht, glad en gehydrateerd te maken zodat er vanzelf een stralende gloed verschijnt. Om dit te bereiken heeft Lancaster een innovatie ontwikkeld waarin drie exfoliërende bestanddelen zijn gecombineerd. Hierin zit onder andere natuurlijk gewonnen abrikozenpitpoeder verwerkt dat op een milde wijze de dode huidcellen van het lichaamsoppervlak verwijdert. Maar dat is nog niet alles! Deze scrub exfolieert niet alleen. De formule heeft ook een duidelijk hydraterende werking door de toevoeging van oliën en macadamianotenolie.

Deze scrub is voordat je een zelfbruiner aanbrengt of op vakantie gaat je perfecte partner voor een egale kleur! 

Schermafbeelding 2016-04-07 om 09.09.50

Ongecompliceerde zelfbruining

Sommige vrouwen klagen dat ze nog steeds niet de perfecte formule hebben gevonden die aan al hun verlangens voldoet om direct een zongebruinde tint te krijgen. Soms raken ze vooraf al ontmoedigd door de applicatiemethode of de tijdsduur die een zelfbruiner nodig heeft om zich op de huid te ontwikkelen. Door naar deze wensen te luisteren, zijn de wetenschappers van de Lancaster Laboratoria op het idee gebracht om een revolutionair product te ontwikkelen: de Shower Self Tan Lotion, een zelfbruiner voor onder de douche! Net als alle Lancaster zelfbruiners bevat deze lotion de Tan Color Adapt Technology, ofwel DHA verrijkt met melanine. Dag na dag ontwikkel je geleidelijk een prachtige, natuurlijk ogende goudbruine teint.

Hooguit 1 minuut

Was je eerst met een douchegel zoals je dagelijks gewend bent. Nadat je je huid zorgvuldig hebt afgespoeld, zet je de douche uit. Vervolgens breng je de In Shower Self Tan Lotion aan met cirkelvormige massagebewegingen, over alle delen van het lichaam die je een stralende kleur wilt geven. Al na één minuut kun je je huid afspoelen en voorzichtig afdrogen. 

Schermafbeelding 2016-04-07 om 09.09.39

BEAUTYTIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE APPLICATIE

– Er gaat niets boven het vooraf scrubben met de Lancaster Tan Preparer Body Scrub om een nog mooiere (zelf)bruine kleur te creëren.

– De formule is licht getint: zo kun je, voor een gelijkmatige applicatie, goed controleren of je geen plekje gemist hebt.

– Geef extra aandacht aan de droge plekjes van je lichaam, zoals ellebogen of knieën, om ervoor te zorgen dat de emulsie overal gelijkmatig is aangebracht.

– Hoe meer je van de In Shower Self Tan Lotion aanbrengt, des te intenser het resultaat. – Door het aanbrengen te herhalen, kun je het bruiningseffect intensifiëren. Na zeven

dagen is de kleur vergelijkbaar met een prachtige zomervakantie gloed. Veel plezier! 

De nieuwe Lancaster Sun producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen.

 

Share on Facebook