Volg mij overal!
Lifestyle / 070416

Must see! Club oaK opent in Amsterdam

De ‘groove’ wordt terug gebracht in een van Amsterdam’s meest intieme & karakteristieke locaties door mensen met diep verankerde wortels in de wereld van house muziek. De muzikale identiteit van de club draait om het originele concept van resident DJ’s.

Resident DJ’s zijn sinds dag 1 de basis geweest van het club leven & hebben bij oaK de volledige vrijheid om te bouwen aan de gewenste sfeer, week na week. Er wordt gestreefd naar een goede balans tussen het draaien van all-nighter solo sets & het uitnodigen van (inter-) nationale gast DJ’s op reguliere basis, zonder dat deze aangekondigd worden. Dit is de voedingsbodem voor het opbouwen van een langdurige relatie tussen muziekliefhebbers, DJ, club & speciale gasten.

oak_gevel_polaroid_enlight

Muziekliefhebbers zijn het kloppende hart van oaK. Wij houden van muziek, we houden van genieten van muziek & we houden vooral van fantastische ervaringen delen. oaK is een vrijplaats voor vrijheid & genot, waar verschillende karakters & mensen verenigd worden tot gelijkgestemden. 

De club heeft een custom made high-end 4-weg geluidssysteem. Het middelpunt is een betonnen DJ booth, waar overbodige trillingen voor vinyl geëlimineerd worden door het gewicht. Een ingebouwde klassieke rotary mixer zorgt voor maximale geluidskwaliteit, zodat de muzikale ervaring & al haar elementen geoptimaliseerd worden. Een grote platenkast is speciaal ontworpen voor de residents, waar zij hun vinyl kunnen bewaren in plaats van het elke week mee te slepen.

Logo-oaK

Naast een sterke connectie met Amsterdam & het nachtleven, hebben alle residents gemeenschappelijke eigenschappen met betrekking tot ervaring, invloed, vaardigheden & vooral een diepgaande liefde & passie voor muziek. De eerste bevestigde gast DJ’s zijn Lil ‘Tony, Mr. Mendel, Sandy Rivera, Sy Sez, Nuno Dos Santos, Alex Salvador, Thomas Hayat & meer namen die een plekje in de oaK stamboom krijgen. oaK streeft naar een goede mix tussen internationaal bekende namen en lokaal talent. 

Openingsweekend: 

7 t/m 9 april vanaf 23:00. Opening zondagen op 17 april.

Open van donderdag tot en met zondag

Donderdag : Martijn ten Velden & Friends (vanaf 7 april)

Vrijdag : Mike Risk & Friends (vanaf 8 april)

Zaterdag : Melon & Friends (vanaf 9 april)

Zondag : Marcel Vogel & Friends (vanaf 17 april)

www.oak.amsterdam 

Share on Facebook