Volg mij overal!
Lifestyle / 070416

Fresh! Fit Foods; Healthy maaltijden tot aan de deur

Fit Foods; gezonde, verantwoorde, kant-en-klare maaltijden. Dit nieuwe concept is ontstaan vanuit de gedachte dat gezond eten, smakelijk én makkelijk moet zijn. Timothy Visser en Karim El Basri zijn op zoek gegaan naar de perfecte balans tussen lekker en heilzaam eten. Samen met een bevlogen voedingsdeskundige, een gerenommeerd sterrenchef en wat verse ingrediënten hebben zij Fit Foods opgericht.
Schermafbeelding 2016-04-07 om 15.22.09
Jaren geleden hebben Timothy en Karim er voor gekozen bewuster om te gaan met hun lichaam, verantwoord te eten en regelmatig te sporten. Vooral het ‘verantwoord eten’ wilden zij door eigen ervaring voor iedereen toegankelijk maken. Deze gezamenlijke passie bracht hen tot het bedenken van Fit Foods.
Schermafbeelding 2016-04-07 om 15.22.21
Het zorgvuldig gebalanceerde menu wordt samengesteld door sterrenchef Andrés Delpeut en voedingsdeskundige Valentine Dekker. Fit Foods kent een ruime variatie aan maaltijden en er is keuze uit kip, rund, vis en vegan. Alle gerechten zijn volledig biologisch, bestaan uitsluitend uit verse ingrediënten en er wordt geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen.
Schermafbeelding 2016-04-07 om 15.22.39
Alle Fit Foods maaltijden kosten rond de €10,- en worden door middel van elektrische fietsen tot aan de deur bezorgd. Fit Foods is tevens verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Vondelgym, Splash, Bodytime en bij de biologische supermarktketen; Organic.
Schermafbeelding 2016-04-07 om 15.24.06
Bestellen kan via : www.fit-foods.nl

Schermafbeelding 2016-04-07 om 15.24.27

Share on Facebook