Volg mij overal!
News / 070416

Fresh! Chanel lanceert E-Boutique in de Benelux

Ook zo’n fan van de beautyproducten van Chanel? Dan is dit supergoed nieuws voor jou!

Alle beautyprodukten en parfums van Chanel, van de wereldberoemde No5 en Rouge Coco geuren tot Les Beiges en Sublimage, maar ook de parfumcollectie Les Exclusiefs, zijn vanaf nu in één muisklik te bestellen op www.chanel.com.

Avant-premières, exclusieve creaties, verzorgingsproducten en make-up gereserveerd voor bepaalde landen zullen ook online te verkrijgen zijn.

Schermafbeelding 2016-04-07 om 08.44.30

En als je dan besteld…oh la la! De producten worden met zorg ingepakt in geplisseerd zijdepapier en verpakt in een elegante doos in de kleuren van het huis Chanel; zwart en wit. Elke bestelling wordt vergezeld van twee samples.

De levering wordt aangeboden bij bestedingen vanaf 100 euro.

www.chanel.com

Share on Facebook