Volg mij overal!
Beauty / 060416

Spuit! Moroccanoil Dry Shampoo

Moroccanoil is leider en pionier in de wereld van haarproducten verrijkt met arganolie. Met trots introduceren zij een nieuwe doorbraak: Moroccanoil Dry Shampoo. De krachtige, innovatieve formule is ontwikkeld om direct overtollig talg en restjes van haarproducten te absorberen, zonder een dof laagje achter te laten. Dankzij natuurlijke ingrediënten die volume geven en deodoriseren, een UV-filter en een vleugje van de signature Moroccanoil geur, zorgt Moroccanoil Dry Shampoo voor een schoon en verfrist net-naar-de-kapper-geweest-gevoel!

Schermafbeelding 2016-04-06 om 09.54.27

Moroccanoil Dry Shampoo is speciaal ontwikkeld om in de behoeften van verschillende haartinten te voorzien en is daarom verkrijgbaar in twee varianten: één voor lichte en blonde haartinten en één voor donkere haartinten. De Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones is verrijkt met violetkleurige ondertonen om kopertinten uit te balanceren en het beste in lichte haartinten naar boven te halen. Traditionele droogshampoo’s laten een dof, wit laagje achter op het haar, waardoor de natuurlijke glans kan vervagen. De Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones en Dark Tones zijn beide geformuleerd op basis van ultrafijn rijstzetmeel; een natuurlijk ingrediënt dat overtollig talg absorbeert en direct oplost nadat de werkzame bestanddelen geactiveerd zijn.

Moroccanoil Dry Shampoo, voor ieder haartype:

  • Verfrist en revitaliseert het haar
  • Absorbeert overtollig talg en restjes van haarproducten dankzij de unieke formule op basis van rijstzetmeel
  • Verwijdert onaangename geurtjes en geeft het haar de kenmerkende Moroccanoil-geur
  • Is verrijkt met natuurlijke ingrediënten die het haar meer volume geven en heerlijk verfrissen
  • Beschermt het haar tegen beschadiging door UV-straling
  • Houdt lichte haartinten levendig
  • Behoudt de weelderigheid en diepe tonen van donkere haartinten

Hoe te gebruiken:

Bus goed schudden voor gebruik. Aanbrengen op droog haar. Spray op een afstand van 15 tot 20 cm op de haaraanzet. Laat het product drogen en masseer het vervolgens in de hoofdhuid om de formule te activeren en het product te verspreiden, net als bij het wassen met vloeibare shampoo. Uitborstelen voor het beste resultaat.

Tip van de stylist:

Gebruik na het aanbrengen van de Moroccanoil Dry Shampoo de föhn op een lage stand om het haar vanaf de aanzet te drogen, eventueel met behulp van een ronde föhnborstel. Zo creëer je meer volume en fixatie om je kapsel de hele dag op zijn plaats te houden.

Moroccanoil Dry Shampoo is vanaf mei 2016 verkrijgbaar: 65 ml. €12,90 of 205 ml. €29,90.

Share on Facebook