Volg mij overal!
Beauty / 060416

Spuit! Bumble and bumble introduceert “Full Potential”

Een goede styling vraagt om een sterke basis. Of het nou backstage is tijdens Fashion Week of op de set voor een editorial shoot; zwak, beschadigd haar met gespleten punten is helaas maar al te veel aan te orde.

Bumble and bumble introduceert een hair-preserving trio, met een Full Potential Hair Preserving Shampoo, Conditioner en Booster Spray waarmee je instant gezonder, voller haar creëert. Haarverlies als gevolg van breken en splijten wordt zelfs  binnen 4 weken gereduceerd tot wel 46%.

Schermafbeelding 2016-04-06 om 10.04.04

Part it, twist it, swoosh it, pin it, style it – with confidence
Het wondermiddel in deze lijn is de Hair Preserve Blend™. Deze formule bestaat uit een geavanceerde technologie die optreedt als een vloeibare pleister voor het haar, terwijl het gevoed wordt en de sterkte en elasticiteit worden bevorderd. Tegelijkertijd ziet het haar er voller en dikker uit! De actieve mix aan ingrediënten bevat energieke Creatine om het haar er gezonder uit te laten zien, UV absorbers om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden van UV-straling en Menthol voor een heerlijk verkoelende sensatie. Met deze producten wordt haar weer levendig en energiek.

Schermafbeelding 2016-04-06 om 10.03.56

Haardokter
Met behulp van een diepe reiniging geeft de Full Potential Shampoo het haar nieuwe energie en verwijdert het de ‘build up’ van producten voor een optimale conditie van de hoofdhuid. De Full Potential Conditioner zorgt voor een instant boost voor het haar, waardoor het sterker en voller wordt, zonder het haar zwaar te maken. De super krachtige Full Potential Booster Spray helpt doelgericht de gebieden die het meest vatbaar zijn voor het afbreken van haar, bijvoorbeeld door over-styling, ruig ontklitten of stress. Dit is de haardokter!

Schermafbeelding 2016-04-06 om 10.04.12

Gebruik
Masseer de Full Potential Shampoo in op de hoofdhuid en het haar, laat even intrekken en spoel goed uit. Gebruik daarna de Full Potential Conditioner en breng deze aan op het gehele haar. Laat een minuut of twee intrekken en spoel daarna grondig uit. Maak de behandeling compleet met de Full Potential Booster Spray, welke zowel op nat als droog haar te gebruiken is. Spray deze van wortel tot punten, tweemaal per dag. De productlijn is ideaal voor iedereen die voller en sterker haar wil, en zeker voor degenen wiens haar sneller breekt of dunner wordt. Ook voor gekleurd haar zijn de producten veilig te gebruiken. 

Bumble and bumble booster spray 57,50

Full Potential Hair Preserving Shampoo        € 32,40 

Full Potential Hair Preserving Conditioner    € 35,90 

Full Potential Hair Preserving Booster Spray  € 57,50

Bumble and bumble conditioner 35,90

Vanaf nu verkrijgbaar in de Bb.Salons en Bb. verkooppunten.

Bumble and bumble shampoo 32,40

Share on Facebook