Volg mij overal!
News / 310316

Save the date! WolfWare pop-up store

Styling agency Wolf Produkties lanceert deze lente hun eigen label WolfWare. De eerste compacte collectie bestaat uit mode én interieur accessoires, geheel in de stijl van Wolf Produkties. In een eclectische remix komen typerende Wolf elementen volledig tot hun recht: Van interessante contrasten in materiaal en comfortabele silhouetten tot poppy applicaties en grafische prints. Op donderdag 7 april opent om 12.00 uur een pop-up store in de Huidenstraat 13 in Amsterdam.

MDG_WOLF_WARE_010-046_FINAL_RGB

Stylisten Gaby Hanrath en Odette Roosterman, de drijvende krachten achter Wolf Produkties, bedachten jaren geleden al het idee voor WolfWare. Voor hun mode –en interieurseries zijn de stylisten altijd op zoek naar bijzondere en unieke items. Omdat ze niet altijd tevreden zijn met het bestaande aanbod creëerden ze al langer eigen producten voor de series. Sinds de komst van Barbara Dolk vier jaar geleden werden er concrete plannen gemaakt om deze producten in kleine oplages te produceren. Deze lente is het zover: de eerste collectie, die bestaat uit kleding, accessoires en interieur items, is dan verkrijgbaar via WolfWare.nl en een pop-up shop in de Huidenstraat 13 in Amsterdam.

MDG_WOLF_WARE_020-168_FINAL_RGB MDG_WOLF_WARE_030-045_FINAL_RGB

Kenmerkend voor deze collectie is de combinatie van verrassende prints en verschillende technieken: van dessin tot borduurwerk. Samen zorgen ze op elk stuk voor een opvallende gelaagdheid. De drager bepaalt hoe ver ze wil gaan: met los verkrijgbare buttons, rozetten en sjaals kan ieder item naar eigen smaak worden ingevuld.

MDG_WOLF_WARE_040-087_FINAL_RGB MDG_WOLF_WARE_050-120_FINAL_RGB

Alle collectiestukken zijn met oog voor detail ontworpen. WolfWare legt de nadruk op de combinatie van kwalitatief mooie materialen, de beste fits en leukste details. Zo zijn het sweatshirt en de deken met geborduurde sterren, gemaakt van een mooie jersey en is het T-shirt uitgevoerd in een extra zware kwaliteit.

MDG_WOLF_WARE_070-083_FINAL_RGB MDG_WOLF_WARE_080-054_FINAL_RGB

Een oversized T-shirt is geborduurd èn bedrukt. Door het ontwerp een langere achterkant te geven kan het T-shirt ook als jurk gedragen worden. De uitvoering in een lichte katoenmix zorgt ervoor dat het T-shirt, hoe je het ook draagt, mooi valt. Ook het lange overhemd met pussybow kan als jurk worden gedragen. Het is uitgevoerd in een soepele gestreepte stof en heeft als speciaal detail slim geplaatste achterzakken.

MDG_WOLF_WARE_130-019_FINAL_RGB MDG_WOLF_WARE_110-013_FINAL_RGB

In de kussens komen de mix van materialen en verschillende technieken terug die de collectie zo aantrekkelijk maken. De kussens zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

WolfWare is vanaf half april verkrijgbaar via WolfWare.nl en geselecteerde winkels. Van 7 – 17 april wordt WolfWare verkocht in hun eigen pop-up store in de Huidenstraat 13 in Amsterdam. Prijzen van WolfWare variëren van 9,- euro voor een set buttons tot 169,- euro voor een overhemd jurk.

MDG_WOLF_WARE_100-001_FINAL_RGB

Voor het campagnebeeld werd actrice Olivia Lonsdale gefotografeerd door Marc de Groot.

Over Wolf Produkties

Odette Roosterman en Gaby Hanrath begonnen ruim twintig jaar geleden in Amsterdam hun eigen styling agency, Wolf Produkties. Vier jaar geleden werd Barbara Dolk onderdeel van het team. Wolf Produkties staat bekend om hun inspirerende mode en interieur produkties voor gerenommeerde titels en merken. In hun werk zijn ze altijd op zoek naar unieke producten en verassende combinaties.

MDG_WOLF_WARE_090-005_FINAL_RGB

WolfWare pop-up store

7 – 17 april
Huidenstraat 13, Amsterdam

Maandag – vrijdag: 10.00 – 19.00 uur

Zaterdag: 10.00 – 19.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

WolfWare.nl 

Share on Facebook