Volg mij overal!
News / 300316

Fresh! Pride and Pudding in het Engels

Ze bracht haar boek ‘Pride and Pudding’ uit, werd door Jamie Oliver in de Sunday Times uitgeroepen tot zijn favoriete foodblogger, en laat haar boek nu helemaal tot zijn recht komen in een Engelse versie waarmee ‘Pride and Pudding’ het buitenland gaat veroveren.

Regula Ysewijn of Miss Foodwise stelt haar boek op 6 april feestelijk voor op de Londense foodie markt Borough Market. De Engelse versie is te koop vanaf 7 april.

9441d53b-6381-4832-979d-6aac95cc0ea5
Het boek “Pride and Pudding” van de Belgische culinaire fotografe Regula Ysewijn neemt je mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittanië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een slechte naam kreeg.
Via authentieke en historische Britse gerechten, die in dit boek door Regula werden vertaald naar recepten voor de 21ste eeuw, kun je lang vergeten smaken opnieuw ontdekken. Laat je inspireren door de trots van de Britse keuken…de pudding: van eeuwenoude hartige puddings zoals de Schotse haggis tot traditionele zoete puddings, taarten, jellies en ijs.

643774b2-3512-455b-81db-a9a3caa3b812

Het verrassende kookboek, om uit te koken én te lezen, verscheen reeds in oktober in België en zal vanaf 7 april ook internationaal in Engelse versie verkrijgbaar zijn.

De Engelse versie wordt op 6 april in primeur voorgesteld in Londen, op de foodie hotspot Borough Market.

e9e3568f-8161-4d38-a1c8-8a159799c244

Over de auteur

De Antwerpse Regula Ysewijn is een autoriteit op het vlak van de Britse eetcultuur. Dankzij haar blog werd ze reeds opgepikt door verschillende internationale publicaties zoals The Guardian, Telegraph en The Sunday Times en fotografeerde ze reeds voor talrijke kookboeken van andere auteurs. Haar blog Miss Foodwise en haar Instagram-dagboek hebben beide een gigantische schare fans. Ze is ook al jaren jurylid in de prestigieuze Great Taste Awards.

b60415a2-de19-4e2d-9218-9cae60c6500b

De indrukwekkende illustraties, die mee het verhaal in dit boek vertellen werden gemaakt door Bruno Vergauwen. Naast fantastische illustrator en artdirector is hij ook de man van Regula. Zijn werk is hier te vinden.

‘Pride and Pudding’ is reeds te koop in Nederlandse versie in België en Nederland en zal internationaal verkrijgbaar zijn in Engelse versie vanaf 7 april.
Prijs Nederlandstalige versie: €35
Prijs Engelstalige versie €25.99, verkrijgbaar op bol.com vanaf 7 april 2016.

Blog: www.missfoodwise.com

Share on Facebook