Volg mij overal!
News / 250316

Fresh! Vestiairecollective.com is gelanceerd in Nederland

Vestiairecollective.com is officieel gelanceerd in Nederland. Opgericht in 2009 is Vestiare Collective uitgegroeid tot Europa’s grootste online reseller van designer en premium fashion. Het gebruiksvriendelijke online platform biedt een combinatie van sterke curated producten, echtheid en kwaliteitscontrole, gekoppeld aan een dynamische social shopping en style experience.

 vestiaire

“Omdat de Nederlandse consument affiniteit heeft met zowel mode als duurzaamheid stond Nederland altijd al hoog op onze lijst. In Nederland is er een sterk vraag- en aanbod patroon, hetgeen perfect aansluit bij de kracht van Vestiaire Collective” aldus Fanny Moizant, VP EMEA & Communicatie Director.

Verstiare Collectieve werd in in oktober 2009 opgericht in Parijs door Sebartien Fabre (CEO), Fanny Moizant (VIP EMEA), Sophie Hersan (Inventory and Quality control Director), Henrique Fernandes (Director VIP), Alexandre Congnard (CTO) en Chritian Jorge (Operations Director). Vestiaire Collective heeft 4 miljoen leden in 40 landen wereldwijd met hoofdkantoren in Parijs, Londen, New York en Berlijn. Wekelijks worden er 20.000 items aangemeld waarvan 70% wordt geaccepteerd, waarmee er dagelijks 1.500 nieuwe items online verkrijgbaar zijn. Bijzonder is de VIP concierge service, een service waarbij Vestiaire Collective aan huis komt en alle handling overneemt.

www.vestiairecollective.com

Share on Facebook