Volg mij overal!
Lifestyle / 240316

Must have! HEMA introduceert bamboe serviesgoed

Bij HEMA kun je dit voorjaar terecht voor mooi serviesgoed gemaakt van natuurlijke bamboevezel in frisse kleuren. In dezelfde stijl zijn er ook theedoeken, placemats en tafelkleden te verkrijgen. De producten zijn verkrijgbaar in alle HEMA filialen in Nederland en via hema.nl

80630152_01_001

Duurzaam serviesgoed

Bamboe servies is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook nog eens eco-friendly! Perfect geschikt voor in huis, voor je kinderen of tijdens een picknick. Combineer het servies in de verschillende kleuren die mooi op elkaar aansluiten. Je hebt de keuze uit borden, bestek, bekers, kommetjes en saladekommen. Beschikbaar in de kleuren wit, lichtblauw, lichtgrijs en rood.

80630145_01_001

Mix and match

Deze HEMA theedoeken zijn niet alleen praktisch maar ook een lust voor het oog. Zo maak je je keuken nog gezelliger. Je hebt een ruime keuze aan kleuren en dessins.

05450030_01_001

Lekker lang tafelen

Gebruik de chambray tafelkleed in combinatie met de placemats om je tafel mee op te vrolijken. Met keus aan diverse kleuren en dessins kun je jouw tafel helemaal stylen naar eigen smaak.

05360000_01_001

www.hema.nl

 

Share on Facebook