Volg mij overal!
Lifestyle / 240316

Fresh! Barbara den Bak lanceert eerste Boutique Fitness concept

Begin april 2016 lanceert Barbara den Bak, grondlegger van Bootcamp in Nederland, haar nieuwe Boutique Fitness concept ‘HIGH45’ op de Weesperstraat 101, in het Metropool gebouw in Amsterdam.

HIGH45 is een nieuw, vernieuwend en high-end indoor fitness concept dat zich richt op High Intensity Interval Training (HIIT) lessen van 45 minuten middels een pay-per-class model. Een HIGH45 signature les, wat bestaat uit intervaltraining op de in februari gelanceerde SKILLMILL van Technogym in combinatie met krachttraining met free weights, is ontwikkeld om het cardiovasculaire systeem een enorme boost te geven waardoor je in een korte tijd een maximaal aantal calorieën verbrandt, spiermassa opbouwt en snel fit wordt.

_VBC2479

HIGH45 trainingen zijn ‘beats-driven’: een hoog energieniveau staat in alles centraal. HIGH45 biedt een totaalbeleving: de trainers, de muziek, de kleedkamers met verzorgingsproducten, cold pressed juice bar: alles is cool, vernieuwend en dynamisch.

“Ik wil graag een enorme beleving bieden in trainingen”, zegt Barbara den Bak, bedenker van HIGH45. “HIGH45 is echt ontstaan vanuit een eigen behoefte. Je kunt in Nederland nergens een groepstraining van 45-minuten volgen op dikke beats waarbij je niet vast zit aan een abonnement en waar je ook nog eens je juice of salade kunt halen waardoor je niet na je training nog langs de supermarkt hoeft. In de Verenigde Staten zijn dit soort concepten al jaren een enorm succes. ‘Barry’s Bootcamp’ of ‘Orange Theory’ zijn hier goede voorbeelden van. Nederland is in mijn optiek klaar voor iets nieuws, zeker nu het indoor fitnesslandschap gedomineerd wordt door de grote budgetketens. Ik wil een nieuwe sweat-scene creëren waar mensen geïnspireerd en gemotiveerd worden. Daarom heb ik ook gekozen voor een innovatieve manier van trainen met Technogym’s SKILLMILL. Ik ben trots om als eerste in Europa de SKILLMILL te gaan gebruiken in een fitnessconcept.

Bootcamp-019kl

Ook het bieden van flexibiliteit vind ik belangrijk. Bij een goed restaurant neem je ook geen abonnement af. Je gaat terug omdat het eten, de ambiance en de service top is. Door de kennis en ervaring van fitnessondernemer en zakenpartner Han Doorenbosch (oprichter TrainMore & Clubsportive) is HIGH45 geworden tot wat het nu is; klaar voor de volgende fitness trend in Nederland”.

Flexibiliteit boven alles

Geen rigide abonnementsvormen, geen verplichtingen, geen gedoe. Je betaalt per losse les (pay-as-you-go) of per rittenkaart: net wat jouw voorkeur heeft. Lestijden zijn zo bedacht dat er op vrijwel ieder moment een passende les is: ‘s Morgens voor je werk, even snel tijdens de lunchpauze met een nog kortere workout van slechts 30 minuten of na werktijd. Je proteïne- shake, cold pressed juice of salade bestel je eenvoudig vooraf via de site, zodat het voor je klaarstaat als je les voorbij is.

_VBC1531

Snelheid & efficiëntie

HIGH45 lessen zorgen ervoor dat je in korte tijd heel efficiënt je doel bereikt. Dankzij de korte lessen van 45 minuten (inclusief cooling down en stretchen), de klantvriendelijke lestijden en de doordachte locatiestrategie vormen HIGH45 lessen een minimale belasting van je schaarse tijd, met maximaal resultaat. De inrichting, de routing, de lessen, het inschrijfproces: alles is ingericht op snelheid en efficiency.

Totale beleving

HIGH45 is snel, vooruitstrevend, high-end en stijlvol. De zaal is donker met club licht en beats, de medewerkers en trainers zijn inspirerend en motiverend, de inrichting is vooruitstrevend.

www.barbaradenbak.nl

Share on Facebook