Volg mij overal!
News / 180316

Terwijl je sliep! De eerste beelden van Orange Is the New Black S4

Netflix heeft zojuist de eerste beelden van het vierde seizoen van Orange Is the New Black naar buiten gebracht. 

Over Orange Is The New Black – S4

Jenji Kohan, de bedenker van o.a. “Weeds”, creëerde de grappige en meeslepende serie “Orange is the New Black” over het leven in een vrouwengevangenis, gebaseerd op de memoires van Piper Kerman.In het nieuwe seizoen van ‘OITNB’ lopen de economische en raciale spanningen steeds verder op in de hallen van de Litchfield gevangenis. Nieuwe gevangenen scheppen chaos in de bestaande ‘orde’ en de onervaren bewakers doen verwoede pogingen om te voorkomen dat er een complete cultuuroorlog uitbreekt. 

OITNB_4060827_03040_R_small OITNB_4070903_02749_R1_small OITNB_4121115_01521_R2_small OITNB_4040723_00031_R_small

De Litchfield-dames keren op vrijdag 17 juni terug met een gloednieuw seizoen. Tot die tijd kun je seizoen 1 t/m 3 nu bekijken op Netflix.

FASHION FACTS VLOG #3

En zo zat ik bij de opening van het opera festival opeens naast kook goeroe Jasper Gottlieb (je kent hem wel van ‘De Worsten van Babel’ op de Makerschannel) en aangezien we toch zaten te wachten in het donker op het begin van de voorstelling was het het ideale moment om aan hem te vragen wat de eettrends voor deze lente zijn. Kortom wat moet je eten en laat je nou wel of geen scheten van bruine bonen….Vond je het leuk? Volg abonneer je dan op mijn YouTube kanaal of volg mij op Facebook: Bastiaan van Schaik. Een blauw duimpje omhoog wordt altijd op prijs gesteld.

Share on Facebook