Volg mij overal!
Beauty / 180316

Spuit! Ralph Lauren’s Tender Romance

De eerste verliefdheid is een onbeschrijfelijk gevoel dat niemand ooit zal vergeten. Als ode aan dit once-in-a-lifetime wonder, presenteert Ralph Lauren Fragrances TENDER ROMANCE, een betoverende geur en een nieuw hoofdstuk in Ralph Laurens “Romantische Verhalen.”

romancetender_visual

TENDER ROMANCE is een witte, stralende oriëntaalse geur, een delicate streling van pure witte magnolia en zijdezachte kasjmier. Meester-Parfumeur Honorine Blanc stelde de geur gracieus samen om het verhaal van een intiem moment te vertellen. Ze koos de witte magnolia om zuiverheid, vrouwelijkheid en glans op te roepen.

romancetender_bottle

TENDER ROMANCE roept de warmte van een liefdevolle omhelzing en de zachte streling van kasjmier op de huid op. De nieuwe, perzikkleurige geur TENDER ROMANCE zit in de iconische Ralph Lauren Romance-flacon en bevat heerlijke vrouwelijke toetsen als:

AANZET: gember, peerakkoord, bergamot
HART: akkoord van witte magnolia, jasmijn, akkoord van gember en lelie BASIS: akkoord van kasjmierhout, benzoë, muskus

De complementaire geuren van gember en kasjmierhout geven een knapperige, dynamische aanzet en een sensuele warmte in de droge basis. TENDER ROMANCE wijkt af van de rijke oriëntaalse geuren door een combinatie van crèmige, heldere en zachte toetsen.

romancetender_bottlecarton

TENDER ROMANCE is de proloog van het klassieke liefdesverhaal van Ralph Lauren ROMANCE. Na deze ode aan de tijdloze en eindeloze liefde werd het flirterige en mysterieuze MIDNIGHT ROMANCE geïntroduceerd als de geur van het passionele verlangen. Nu is er TENDER ROMANCE, een nieuw verhaal over de prelude, over een liefde die elke vrouw zich blijft herinneren.

Exclusief beschikbaar bij Parfuma vanaf april 2016.

www.ralphlauren.com

Share on Facebook