Volg mij overal!
News / 170316

Terwijl je sliep! Oliver Cheshire & Marwan Kenzari

Het wereld wijde web spinde vannacht weer lekker door en daardoor heb je dit gemist terwijl je sliep

OLIVER CHESHIRE VOOR GQ MAGAZINE
De it-boy uit Londen, en ja ook model, laat zijn goed getrainde waren zien in een editorial voor GQ magazine. Rolschaatsend langs de boulevard van Venice Beach is Oliver een plezier om naar te kijken en dat wil je zeker niet missen.
810-1 810

Foto//GQ Magazine

 

MARWAN KENZARI OP DE COVER VAN TWEEDE EDITIE VOGUE MAN
Na het succes van de eerste Nederlandse Vogue Man in 2015 presenteert Vogue Nederland op donderdag 17 maart alweer de tweede Vogue Man-editie vol stijlvolle en spraakmakende Nederlandse mannen en mode. Vogue Man is een tweejaarlijks magazine vol met de mooiste mannenmode van het nieuwe seizoen gemaakt door de beste fotografen en stylisten van Hollandse bodem.
Op de cover staat dit keer de Nederlandse acteur Marwan Kenzari (33), die dit jaar maar liefst vier Hollywoodfilms op zijn naam zet en wiens volgende film met niemand minder zal zijn dan Tom Cruise. Marwan’s afgetrainde lijf is in een uitgesproken shoot in volle glorie vastgelegd door fotograaf Philippe Vogelenzang.
Met een volle sportzomer met de Olympische Spelen in Rio op komst is het niet meer dan vanzelfsprekend om in deze tweede editie van Vogue Man ook aandacht aan ‘onze’ sportmannen te besteden. Van motorcross, kickboksen en rugby tot surfen, sprinten en wielrennen: Vogue Man sprak Nederlandse sporttalenten die dit jaar voor goud gaan, waaronder wielrenner Tom Dumoulin.
De winnaarsmentaliteit, focus, passie en discipline van deze topsporters zien we ook terug bij de andere inspirerende mannen in dit nummer. Zo streeft ontwerper Dries van Noten tijdens de voorbereiding van zijn shows naar perfectie en geeft Nederlands acteur Marwan Kenzari niet alleen fysiek, maar ook mentaal alles om zijn prestaties naar een hoger niveau te tillen.
Verwacht daarnaast in deze bijna 200-pagina tellende editie de beste groomingproducten en basisstukken, interviews met straatfotografen tot modejournalisten en inspirerende reisverhalen. Allemaal Dutch based.
Vogue Man is vanaf donderdag 17 maart verkrijgbaar bij alle reguliere verkooppunten, voor € 7,95.

Cover Vogue Man 2016
FASHION FACTS VLOG #3
En zo zat ik bij de opening van het opera festival opeens naast kook goeroe Jasper Gottlieb (je kent hem wel van ‘De Worsten van Babel’ op de Makerschannel) en aangezien we toch zaten te wachten in het donker op het begin van de voorstelling was het het ideale moment om aan hem te vragen wat de eettrends voor deze lente zijn. Kortom wat moet je eten en laat je nou wel of geen scheten van bruine bonen….Vond je het leuk? Volg abonneer je dan op mijn YouTube kanaal of volg mij op Facebook: Bastiaan van Schaik. Een blauw duimpje omhoog wordt altijd op prijs gesteld.

Share on Facebook