Volg mij overal!
People / 160316

Terwijl je sliep! Zac Efron & Justin Bieber

Dit kwam voorbij op het wereld wijde weg terwijl je lekker lag te slapen.

ZAC EFRON SHOWT ZIJN ZEER GETRAINDE LICHAAM

Acteur Zac Efron is hard bezig voor de opkomende Baywatch film. En als het acteren net zo goed is als zijn totaal getrainde lijf dan moet hij er zeker een Oscar voor krijgen. Vanaf de set deelde hij een aantal snaps, van zichzelf natuurlijk, waarop zijn spieren goed te zien zijn.

Schermafbeelding 2016-03-16 om 07.33.46Schermafbeelding 2016-03-16 om 07.34.08 Schermafbeelding 2016-03-16 om 07.34.25

Foto//Instagram//Zac Efron

JUSTIN BIEBER DEELT SHIRTLESS BADKAMER SELFIES

Gelukkig doet de zingende twin van Zac ongeveer hetzelfde maar dan vanaf zijn tour over de wereld. Zanger Justin Bieber is natuurlijk wat jonger dan Zac maar ook hij laat maar wat graag zijn lijf zien op zijn social media. Moet zeggen, sinds zijn laatste album ben ook ik een ‘Belieber’ maar dit soort foto’s overtuigt mijn alleen nog maar meer dat hij goed kan zingen.

Schermafbeelding 2016-03-16 om 07.38.17 Schermafbeelding 2016-03-16 om 07.38.06 Schermafbeelding 2016-03-16 om 07.37.53

Foto//Instagram//Justin Bieber

GASTRIC BYPASS VLOG #8

Na de clifhanger van de vlog van gisteren nu een update over de uitslag. Ik kan je zeggen….er zit een flinke kink in de kabel op weg naar mijn maagverkleining operatie. Je hoort er alles over in deze achtste Gastric Bypass Vlog. Vond je het leuk? Volg mij dan op mijn Facebook pagina Bastiaan van Schaik of abonneer je op mijn YouTube kanaal Bastiaan van Schaik. Laat ook zeker een reactie achter en het duimpje blauw maken is altijd fijn 🙂 

FASHION FACTS VLOG #2

Alweer een tweede Fashion Facts Vlog en dit keer babbel ik met modepersoon extraordinaire Amanda van Effrink van de site Fashionchick over de must have items voor deze lente. Gelukkig heeft ze alles wat je moet hebben aan trends al aan in 1 outfit dus dat maakt het uitleggen extra makkelijk. Vond je het leuk? Volg mij dan op Facebook of abonneer je op mijn YouTube kanaal (beide kan natuurlijk ook)

Share on Facebook