Volg mij overal!
People / 150316

Terwijl je sliep! Cody Lohan & Kendall Jenner

Onzinnige nieuwtjes van het internet die gepost werden terwijl je lekker lag te slapen.

CODY LOHAN TEKENT BIJ MODELLENBURO

Zijn zus Lindsay Lohan is wereldberoemd en ook berucht maar haar broer Cody Lohan was tot nu toe buiten de spotlights gebleven. Tot nu. Want de 19-jarige heeft net een contract getekend met agent IMG voor een carriere als model. Bij deze agent zitten ook de zusjes Gigi en Bella Hadid.

Schermafbeelding 2016-03-15 om 07.01.44Schermafbeelding 2016-03-15 om 07.01.57

Foto//Instagram//Lindsay Lohan

KENDALL JENNER LEKKER PITTIG IN VIDEO VOOR LOVE MAGAZINE

Ok het moet gezegd worden dat Gigi Hadid een mooier lijf heeft maar Kendall Jenner doet haar best in Calvin Klein in deze video voor Love Magazine. Natuurlijk is het 1 grote commercial maar zeker prettig om naar te kijken.

GEMIST? GASTRIC BYPASS VLOG #7

Er is niets vervelender dan wachten. Zeker als je al een jaar wacht op een operatie die dan op het laatste moment wordt uitgesteld. In deze 7e Gastric Bypass Vlog een update over een aantal van mijn mede fat campers die al geopereerd zijn en of er al een uitslag is van alle onderzoeken die ik heb moeten ondergaan. Alvast bedankt voor het kijken. Vond je het leuk druk dan op het blauwe duimpje en volg mijn op Facebook of abonneer je op mijn YouTube kanaal.

Share on Facebook