Volg mij overal!
Lifestyle / 150316

Save the date! Unbreakable Kimmy Schmidt is terug

Trek je roze rugzak en funky sneakers maar uit de kast; het wachten is voorbij! Het is tijd om #hashbrown enthousiast te worden, want Unbreakable Kimmy Schmidt keert terug op Netflix.

UKS_202_00333_R2
Seizoen twee van de Emmy genomineerde serie gaat verder waar seizoen één eindigde; Kimmy (Ellie Kemper) is naarstig op zoek naar een nieuwe baan, Titus (Tituss Burgess) wordt geconfronteerd met zijn verleden als zijn ex-vrouw ineens opduikt en Jacqueline (Jane Krakowski) keert terug naar haar roots terwijl huisbazin Lilian (Carol Kane) een verrassende romance vindt.
De serie is bedacht en gecreëerd door Tina Fey (30 Rock) en Robert Carlock (30 Rock), die samen met Jeff Richmond (30 Rock) en David Miner (30 Rock, Brooklyn Nine-Nine) uitvoerende producenten zijn. Unbreakable Kimmy Schmidt is een productie van Universal Television, Little Stranger Inc., 3 Arts Entertainment en Bevel Gears voor Netflix.

Alle 13 afleveringen van Unbreakable Kimmy Schmidt Seizoen 2 gaan op vrijdag 15 april wereldwijd op Netflix in première.

Share on Facebook