Volg mij overal!
People / 140316

Terwijl je sliep! Kylie Jenner deelt geheime tattoo

Er vloog weer veel door de digitale wereld afgelopen nacht. Dit heb je gemist terwijl je sliep.

KYLIE JENNER ONTHULT GEHEIME TATTOO

De jongste Jenner telg van de beroemde reality familie doet het erg goed met haar make-up lijn. Met haar miljoenen volgers op haar sociaal media kanalen heeft ze ook een enorm bereik dus alles wat ze doet is nieuws. Vannacht deelde zij een aantal foto’s op haar Instagram waar op te zien is hoe zij bevallig in een badpak naast een zwembad ligt. Onbewust onthulde zij daarmee een geheime tattoo die nog niet bekend was. Als je goed kijkt zie je op haar rechter bovenbeen een klein roodgekleurd streepje. Een nieuwe tattoo die zij nog niet eerder had laten zien.

Schermafbeelding 2016-03-14 om 07.31.51Schermafbeelding 2016-03-14 om 07.31.39 Schermafbeelding 2016-03-14 om 07.31.30

Foto//Instagram//Kylie Jenner

GASTRIC BYPASS VLOG #6

Misschien had je hem al voorbij zien komen en nog niet gekeken of misschien heb je hem gewoon helemaal gemist, afgelopen maandag heb ik alweer mijn zesde Gastric Bypass vlog online gezet. Het is nu lekker weekend dus misschien een perfect moment om hem nog even te bekijken.

FASHION FACTS VLOG #1

En spliksplinternieuw deze week is mijn nieuwe Fashion Facts vlog waarin ik elke week een mode expert aan de tijd voel over de mode van nu. De eerste aflevering kickt af met Fiona Hering die door haar werk voor Vogue bovenop de mode zit. ZIj vertelt wat haar favoriete collectie is voor de komende lente is en wat dat nou weer te maken heeft met bioloog Freek Vonk?

Zo! Nu heb je alles gezien en kan je weer lekker door gaan slapen.

Share on Facebook