Volg mij overal!
Fashion / 140316

Must have! Love Stories’ ‘Cirque de la Nuit’

Vanwege groot succes – dankzij tijdloos sexappeal en comfort – komt het Amsterdamse Love Stories, met een tweede serie van hun Cirque de la Nuit, collectie. Een collectie die barst van de functionele en flirterige lingerie en leisurewear klassiekers in een effen kleurenpalet: een vleugje zwoel verlangen voor je garderobe.

CIRQUE3-0360-1024x683

De exclusieve collectie bestaat uit items die gemaakt zijn op basis van het meest verfijnde kant afkomstig uit Italië en Frankrijk, en huid strelende lagen van pure chiffons, satijn en zijden stoffen. Subtiele prints van polka-dots en ingetogen diamant patronen sieren de stof en accentueren de collectie op een luxueuze maar pittige manier. Om trouw te blijven aan de Love Stories, roots zijn er comfortabele, sportieve details toegevoegd in de vorm van een elastische tailleband bedekt met zijde en satijn. De schattige bralettes zijn versierd met geschulpte ruchesen afwerkingen die niet alleen oogstrelend zijn maar ook flateren zonder teniet te doen aan de weelderige, speelse esthetiek.

CIRQUE1-0054-B-818x1024 CIRQUE8-0922-1-818x1024

Een sfeer van verleidelijke luxe staat centraal bij Cirque de la Nuit. Denk hierbij aan diverse soorten kant gemixt met leisurewear waaronder verleidelijke lingerie en charmante bodysuits. Het speelse karakter van Love Stories, zie je terug in de vorm van een harten aas op een begeerlijk broekje als knipoog naar het kaartspel. Semi-doorschijnende kanten bralettes kunnen worden gecombineerd met een zwoele kanten string of een chiffon broekje. Een bronskleurige mesh bodysuit kan worden gedragen met een eigenwijze bokser. Mis-matchen van items kan niet en maken dat je je garderobe naar eigen smaak kunt invullen en je innerlijke bombshell kunt verwennen.

CIRQUE5-0723-818x1024 CIRQUE7-0887-818x1024

De Love Stories, Cirque de la Nuit lijn wordt slechts in een aantal selecte zaken ter wereld verkocht. Marloes Hoedeman, hoofdontwerper en bedenker van het merk, heeft een prestigieuze collectie samengesteld die elke vrouw een luxueus gevoel bezorgt; of ze nou thuis luiert in vrijetijdskleding of juist opzoek is naar dat beetje extra rijkdom onder haar kleding. Cirque de la Nuitis geïnspireerd op het circus van de nacht, waarin alles tot leven komt en de magie ontwaakt.
CIRQUE4-0481-818x1024 CIRQUE6-0860-1024x683
lovestoriesintimates.com

CIRQUE2-0156-818x1024

Share on Facebook