Volg mij overal!
People / 120316

Terwijl je sliep! Kim & Zayn

Het internet spinde weer lekker door terwijl jij sliep. Hier een kleine selectie van wat je eventueel gemist kan hebben vannacht.

KIM KARDASHIAN DEELT OPNIEUW EEN FOTO VAN SAINT

De reality ster doet er alles aan om in het nieuws te blijven en na de naaktfoto’s van afgelopen week is nu haar zoontje Saint aan de beurt. Op Instagram deelde zij een schattige foto van het kleine mannetje (en wat een knappe baby!) met als bijschrift:”

You’re the sun in my morning babe”.

Schermafbeelding 2016-03-12 om 08.23.32

Foto//Instagram//Kim Kardashian West

ZAYN MALIK SHOWT EXTREME TATTOO

De fans van ex One Direction lid Zayn Malik zijn helemaal in overdrive over de foto die hij poste op zijn Instagram account waarop hij te zien is met een nieuwe tattoo….op zijn gezicht! Bij de foto schrijft hij:”Like I Would”. Hij is jong en kan het nog hebben. Ben benieuwd hoe dit eruit gaat zien over een jaar of 10.

Schermafbeelding 2016-03-12 om 08.25.24

Foto//Instagram//Zayn Malik

GASTRIC BYPASS VLOG #6

Misschien had je hem al voorbij zien komen en nog niet gekeken of misschien heb je hem gewoon helemaal gemist, afgelopen maandag heb ik alweer mijn zesde Gastric Bypass vlog online gezet. Het is nu lekker weekend dus misschien een perfect moment om hem nog even te bekijken.

FASHION FACTS VLOG #1

En spliksplinternieuw deze week is mijn nieuwe Fashion Facts vlog waarin ik elke week een mode expert aan de tijd voel over de mode van nu. De eerste aflevering kickt af met Fiona Hering die door haar werk voor Vogue bovenop de mode zit. ZIj vertelt wat haar favoriete collectie is voor de komende lente is en wat dat nou weer te maken heeft met bioloog Freek Vonk?

Zo! Nu heb je alles gezien en kan je weer lekker door gaan slapen.

Share on Facebook