Volg mij overal!
Beauty / 100316

Smeer! Hydrateren à la carte bij Valmont

Hydrateren blijft ook anno 2016 de basis voor een perfecte, jaloersmakend mooie huid! Valmont heeft goed nieuws op dat gebied en introduceert Valmont Hydration, een compleet vernieuwde hydratatielijn met twee nieuwe producten, drie herformuleringen van bestaande producten én een totaal nieuwe, frisse verpakking. Sinds de introductie in 2004 van de lijn van high-performance hydratatieproducten, voorzien van de beroemde drievoudige DNA innovatie, staat Valmont bekend vanwege het beautyritueel: een hydraterende lotion als primer, gevolgd door een crème en masker. Inmiddels is de huidverzorgingsroutine in de loop der jaren sterk veranderd. Het luxueuze cosmeticamerk uit Zwitserland speelt hierop in en lanceert een hydratatieconcept à la carte om nog beter te kunnen voldoen aan de verschillende behoeften van de huid. Mix en match naar hartenlust met meerdere producten met diverse texturen en concentraten uit één lijn voor het beste resultaat!

Sfeerbeeld Valmont Hydration

Hydratatieconcept à la carte

Alle pijlen zijn dit jaar bij Valmont gericht op huid hydratatie à la carte, oftewel een beautyritueel dat kan worden aangepast aan de behoeften van de huid met bijpassende producten. Hydratatie is in eerste instantie altijd bedoeld om veroudering te voorkomen of juist aan te pakken en dit kan worden afgestemd op de huidige conditie van de huid. Een belangrijke rol om de vochtbalans op orde te houden speelt de NMF-aanpak, bestaande uit aminozuren die ervoor zorgen dat water zowel kan worden opgenomen als vastgehouden. Speciaal voor de juiste hydratatie, kiest Valmont dan ook alleen de beste actieve moisturizing ingrediënten en de meest geschikte texturen. Daarnaast zorgt het bekende Triple DNA met een complexe carbohydrate structuur ervoor dat de huid continu van vocht wordt voorzien, doordat de suikermoleculen in staat zijn om meer dan duizend keer hun eigen gewicht vast te houden in water. Minerale zouten stimuleren daarnaast de natuurlijke hydratatie en de toevoeging van hyaluronzuur werkt direct liftend en verzachtend. In Azië is ‘layering’ al een heuse ceremonie, maar ook in Europa wint deze methode aan populariteit. Het nieuwe Valmont hydratatieconcept à la carte biedt dan ook voor iedereen een perfecte combinatie voor een optimaal resultaat, of je er nu voor kiest om één, twee of meerdere producten op het gezicht aan te brengen.

Gloednieuw all-in-one product

De nieuwkomer binnen het hydratatieritueel van Valmont is een uniek en veelzijdig product. De Moisturizing Serumulsion is een combinatie van een serum en moisturizing emulsie ineen. Wel zo praktisch! Het product combineert het comfort van een crème met de kracht van een serum en laat alle tekenen van een droge huid als sneeuw voor de zon verdwijnen. De vochttoevoer wordt gereguleerd, terwijl tegelijkertijd de huidlipiden worden beschermd. Daarnaast is de unieke textuur vooral geschikt om te ‘layeren’. De vloeibare, crèmige en zijdezachte formule is de nieuwe manier om de huid dagelijks te verwennen!

Sfeerbeeld Valmont Hydration Serumulsion

Spa at home

Speciaal voor de liefhebbers van wellness at home introduceert Valmont de Moisturizing Booster, een vloeibare gel voorzien van ingrediënten die het mogelijk maken om het watergehalte in de huid te verhogen. Het is de unieke combinatie van hoge moisturizing potentie van twee typen hyaluronzuur (met zowel hoog en laag moleculair gewicht). Daarbij wordt de huid voorzien van een zijdezachte laag dat rimpels direct vervaagt, ook op de langere termijn. Deze spa treatment voor thuisgebruik biedt de professionele expertise, met een instant opvullend effect om de huidproblemen van een droge huid aan te pakken.

Valmont Hydration Moisturizing Booster Euro 135,00 (20ml)

Herformulering

Naast de twee compleet nieuwe producten, hebben de texturen van de Priming with a fluid, Moisturizing with a cream en Moisturizing with a mask een update ondergaan. De luchtige, lichte texturen zijn heel gemakkelijk aan te brengen en worden optimaal opgenomen door de huid. Hydrateer en prime met de verzachtende moisturizer voor een direct diepe hydratatie. Duindoornextract verwijdert de dode cellen van de vermoeide huid, verbetert de structuur en zorgt ervoor dat de daarop volgende behandelingen nog effectiever zijn. Geef de huid vervolgens een ‘vochtboost’ met de fluweelachtige crème, welke smelt op de huid en de opperlaag re-hydrateert. Een hydratatiecomplex gecombineerd met een anti-droogte complex gaat vochtverlies tegen, terwijl een selectie van botanische extracten in combinatie met het triple DNA systeem de tekenen van veroudering vertraagt. Tot slot zorgt het romige crème masker met een omhullende textuur voorzien van het tweeledige hydratatiecomplex (re-hydratatie en anti-droogheid) in combinatie met rozenextracten voor een instant verkwikkend en hydratatie effect.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Valmont Hydration producten hebben een spiksplinternieuwe, ultra luxe verpakking met zeefdruk print en zijn vanaf maart 2016 verkrijgbaar bij de betere schoonheidsspecialisten, wellness instituten en diverse luxe spa’s. Meer informatie: www.e-valmont.com 

Share on Facebook