Volg mij overal!
Fashion / 100316

Must have! Rodarte X & Other Stories

& Other Stories creëerde samen met Rodarte een co-lab collectie bestaande uit ready-to-wear, schoenen en sieraden. De collectie is vanaf 17 maart 2016 verkrijgbaar in de winkels en op stories.com.

rodarte_portrait

De co-lab collectie met Rodarte sluit goed aan bij haar Stories’ esthetiek: genuanceerd en met veel texturen, romantisch met onverwachte details en contrasten.

Rodarte & Other Stories_Harley Weir_FEB issue_exclusive (8)

“Wij wilden een collectie te creëren die de Californische lifestyle weergeeft. De kleding is eenvoudig te transformeren van day- naar eveningwear en sluit aan bij veel verschillende persoonlijke stijlen. Wij vinden het belangrijk om basis stukken te ontwerpen die past in iedere garderobe: een goed jasje, jurk, rok, blouse, trui, schoenen en een serie sieraden die je op verschillende manieren kunt dragen,” aldus Kate en Laura Mulleavy van Rodarte.

Rodarte & Other Stories_Harley Weir_FEB issue_exclusive (9) Rodarte & Other Stories_Harley Weir_FEB issue_exclusive (10)

Met deze collectie creëert Rodarte een 3d-effect door middel van het gebruik van kleur en vlakken in haar ontwerpen. Subtiele contrasten maken binnen de ontwerpen ruimte voor doordachte details en moderne heldere lijnen. De collectie biedt een speelse materialen mix: fluweel, suède, mohair, gebreide lurex en applicaties van mixed metal en kristallen. Kleine glimmende metallic randjes creëren lichteffecten en trekken de aandacht.

Rodarte & Other Stories_Harley Weir_FEB issue_exclusive (11) Rodarte & Other Stories_Harley Weir_FEB issue_exclusive (12)

Kate en Laura Mulleavy hebben speciaal voor deze co-lab collectie zelf een playlist samengesteld, deze reflecteert de sfeer en inspiratie van de collectie. De playlist is te luisteren via Spotify: http://bit.ly/1p4GpPT

Rodarte & Other Stories_Harley Weir_FEB issue_exclusive (13) Rodarte & Other Stories_Harley Weir_FEB issue_exclusive (14)

Rodarte staat bekend om haar artistieke mix van high couture, een moderne visie op vrouwelijkheid en Californische invloeden, en wordt ontworpen door Kate en Laura Mulleavy. Hun kenmerkende stijl komt terug in de co-lab collectie, vol onverwachte contrasten en zorgvuldig gekozen materialen – vanaf 17 maart 2016 verkrijgbaar in de winkels en via stories.com.

Rodarte & Other Stories_Harley Weir_FEB issue_exclusive (15) Rodarte & Other Stories_Harley Weir_FEB issue_exclusive (16)

Prijzen variëren van €295 voor een jas, €125 voor een jurk, €65 voor een top, €295 voor laarzen, €45 voor een ketting en €29 voor een ring.

In Nederland is de collectie verkrijgbaar via stories.com en in de winkel aan de Heiligeweg 26, Amsterdam.

Share on Facebook