Volg mij overal!
Beauty / 090316

Smeer! Medavita collectie voor scherende heren

Medavita, het toonaangevende Italiaanse merk voor hoofdhuid- en haarverzorgingsbehandelingen, introduceert vijf basis scheerproducten voor dagelijks gebruik. De collectie voor scherende heren bestaat o.a. uit een Pre-shave Soothing Oil, High Precision Shaving Gel en een Moisturizing & Protective Shaving Cream. Het werkt hydraterend, voedend en verzachtend dankzij het exclusieve concentraat van plantaardige actieve ingrediënten als mint en aloë vera. Of het nou een mooi getrimde volle baard is, een gladde kin of alle varianten er tussenin, met de scheerproducten van Medavita heb je gegarandeerd een verkwikkende en comfortabele scheerbeurt.

Visual LC Homme shaving products

De hydraterende en soepele Pre-shave Soothing Oil is aangenaam zacht tijdens én na het scheren. Met de olie scheert het gladder en ga je ingegroeide haren tegen. Daarbij laten de antioxidanten en kalmerende ingrediënten ook na het scheren hun welkome werking zien; de olie werkt perfect als herstellend serum met een optimale hydratatie. De Moisturizing & Protective Shaving Cream breng je aan op de vochtige baard voor een extreme bescherming en versteviging van de huid. De scheercrème verzacht, hydrateert en herstelt zelfs de meest droge en gevoelige huid. Voor het preciezere werk pak je de High Precision Shaving Gel, een lichte gel met een heldere formule voor haarfijn en soepel scheren. De gel beschermt, hydrateert, verfrist en verzacht allemaal tegelijk. De verkwikkende en hydraterende Aftershave Cooling Balm voor na het scheren brengt de huid weer in balans en heeft een intensieve huidherstellende werking. De beschermende balm is ideaal voor de huid die voeding nodig heeft na het dagelijks scheren. De verfrissende Tonifying Shampoo & Shower Gel tot slot, voldoet aan alle wensen van de mannelijke huid en haar. Deze werkt heerlijk zuiverend, hydraterend, verzachtend en revitaliserend onder de douche.

Visual 2 LC Homme shaving products

Producten uit de Medavita Shaving collectie zijn verkrijgbaar via de betere kapsalons. Voor meer informatie en voor een salon in de buurt: http://www.main-cosmetics.com/medavita.

 

Share on Facebook