Volg mij overal!
Lifestyle / 090316

Fresh! Moët zoekt een chef

Ben jij een creatieve chef-kok met een neus voor culinaire creaties? Heb jij een passie voor luxueuze champagne, reizen en het ontmoeten van nieuwe mensen? Omarm jij levenservaringen en deel je ze in stijl?
Moët & Chandon Wants you!

Het grootste champagnehuis ter wereld start de wereldwijde zoektocht naar een nieuwe chef-kok. Een levensgenieter die Moët & Chandon ademt en Moët & Chandons legendarische gastvrijheid en ongeëvenaarde excellentie internationaal zal vertegenwoordigen. De wedstrijd is gelanceerd om Moët & Chandons perfecte culinaire match te vinden.

Waarom wil Moët & Chandon JOU? Als een van werelds meest geliefde champagnehuizen is Moët & Chandon een globaal gevestigde naam. Moët & Chandon champagne brengt lef en elegantie samen op ongeëvenaarde events. Zo organiseert Moët & Chandon fabuleuze champagnediners in het Franse Épernay, het thuis van het champagnehuis, en meer. Moët & Chandons gastvrijheid is ongekend en de chef-kok staat aan het roer daarvan.

Savoir-faire en gastvrijheid zijn Moët & Chandons visitekaartje,” vertelt Stéphane Baschiera, president en CEO van Moët & Chandon. “Onze nieuwe chef-kok zal een essentiële rol spelen in het tot uitdrukking brengen van de heritage van het eeuwenoude champagnehuis.”

De getalenteerde professional die de Moët & Chandon Wants you! wedstrijd wint, zal uitgedaagd worden om culinaire creaties met de wereldberoemde champagnes te serveren. Hij of zij zal werken op adembenemende locaties zoals Château de Saran tussen de wijngaarden van het champagnehuis. De chef-kok zal nauw samenwerken met het Moët & Chandon team van wijnmakers, de eerste zijn om nieuwe vintage champagnes te proeven, de wereld over reizen als vertegenwoordig(st)er en mensen ontmoeten met een gelijkwaardige passie voor champagne en gastronomie.

Le & by Mo‘t et Chandon. Epernay le 20 mai 2014.

Geïnteresseerd? Alle gekwalificeerde kandidaten kunnen solliciteren middels een 1-minuut durende (Engels gesproken) motivatievideo. Daarnaast dienen kandidaten twee recepten die perfect passen bij de iconische champagne van Moët & Chandon, de Moët Impérial, (één voorgerecht en één warm hoofdgerecht met een maximum budget van € 40 per gang) en een CV met referenties vóór 15 april 2016 in te zenden via www.moet.com/newchef.
De halve finalisten worden op 1 juni 2016 aangekondigd. Na de halve finale op 7 juli, op het Moët & Chandon landgoed in Épernay, zullen er twee finalisten gekozen worden. Op 8 juli wordt de officiële winnaar bekend gemaakt.

Logo-Mo_t-_-Chandon

Het expert panel van Moët & Chandon bestaat uit:

  • Benoît Gouez, chef de cave
  • Yannick Alléno (speciaal gastjurylid), drievoudig Michelin sterrenchef en
    Moët & Chandon partner
  • Bernard Dance (aftredend) en Pascal Tingaud, Moët & Chandon chef-koks
  • Cristiano Talassi, internationaal marketing directeur
  • Yuka Gansser, heritage en hospitality directeur
  • Olivia de Longueil, internationale events en sponsorships senior group manager

De wedstrijd start nu. Graag tot onze rendez-vous in juli voor de halve finale!

#moetmoment

http://www.moet.com/newchef

Share on Facebook