Volg mij overal!
/ 090316

Fresh! Amsterdam Open Air presenteert line up 2016

Het staat in de sterren geschreven: Amsterdam Open Air is al vijf jaar op rij het stralende middelpunt van de Amsterdamse zomer. In het weekend van 4 & 5 juni strijkt het festival daarom voor de zesde keer neer in het prachtige Gaasperpark. De pronkstukken van het Amsterdamse nachtleven staan dat weekend op één lijn en versmelten in een muzikaal, culinair en cultureel avontuur.

1 Copyright Amsterdam Open Air - Joni Israeli

Als een geluk makende samenspeling van het lot slaan ook dit jaar de meest spraakmakende Amsterdamse hostingpartijen de handen ineen. Door deze Collaboration of Friends wordt het festival een afspiegeling van het beste dat de hoofdstad te bieden heeft, met dit jaar vier grote stages, vijf intieme stages en een Star Sign Island. Artiesten als Fritz Kalkbrenner, Gallowstreet, Todd Terje, De Jeugd van Tegenwoordig, Green Velvet, Route 94, Oscar Mulero, Efdemin, George Fitzgerald, Dominik Eulberg, De Sluwe Vos, Planetary Assault Systems, Sam Feldt, Tom Trago, Kris Kross Amsterdam, The Magician en nog vele anderen maken dit jaar hun opwachting. Gearriveerde headliners en lokale super-talenten spelen zij aan zij de sterren van de hemel.

2 Copyright Amsterdam Open Air - Igor Roelofsen

De stages worden dit jaar gehost door MTV, FORMAT, GirlsLoveDJs, STRAF_WERK, WEITER, Lotgenoten, KLEAR, Yours Truly, Vunzige Deuntjes, Kris Kross Amsterdam, The Pineapple Club, SlapFunk Records en Africa’s Epic Sound. Samen serveren deze partijen een kosmische mix van house, tech house, deep house, techno, eclectic, UK, hip-hop,  disco en afrohouse.

9 Copyright Amsterdam Open Air - Joni Israeli

Amsterdam Open Air biedt de bezoeker ook dit jaar weer de mogelijkheid om te overnachten onder een schitterende sterrenhemel. Op de AOA-camping gaan we vrijdag-, zaterdag- en zondagavond bovendien nog even door, bezoekers kunnen tot 04:00 uur hun muzikale hart ophalen bij de Camping Stage, Silent Disco en Music Lounge.

 8 Copyright Amsterdam Open Air - Raul Aragao

De voorverkoop van de weekenders, campingtickets en daytickets is begonnen en zijn verkrijgbaar op de website van Amsterdam Open Air.

Locatie: Gaasperpark Amsterdam

Datum: 4 + 5 juni 2016

Tijd: 12:00 – 23:00 uur

Day Ticket: € 49,50

Weekend Ticket: € 82,50

Camping Ticket: € 114,50

De camping is geopend van vrijdag 3 juni 12:00 uur, tot maandag 6 juni 12:00 uur.

11 Copyright Amsterdam Open Air - Raul Aragao

Vervoer

Amsterdam Open Air is bereikbaar met het openbaar vervoer. De entree ligt op 400 meter lopen van het eindpunt van Metrolijn 53 (halte Gaasperplas). Kom je met de trein naar Amsterdam stap dan op het Centraal Station over op metro 53 naar Gaasperplas.

7 Copyright Amsterdam Open Air - Joni Israeli

Check www.amsterdamopenair.nl voor tickets, line-up en meer informatie.

Line up Amsterdam Open Air 2016

Share on Facebook