Volg mij overal!
Beauty / 030316

Smeer! Hema’s Facial Oil

Beautyoliën zijn al een tijdje een grote internationale trend, zowel voor het gezicht, lichaam als het haar. In de Hello Mirror Guess My Age gezichtsverzorgingslijn vind je vanaf nu ook een Facial oil, op basis van zeven extra voedende oliën. De formule is ook verrijkt met vitamine F-Forte voor een gezonde, frisse uitstraling. Dagelijks een dun laagje olie maakt de huid glad en zacht en ondersteunt het huidherstellend vermogen. De olie trekt direct in zonder een vet of plakkerig laagje achter te laten. (*vitamine F is een combinatie van essentiële vetzuren).

Schermafbeelding 2016-03-03 om 16.55.21

Tip: ’s Ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op een gereinigde huid voordat je een dag,- of nachtcrème aanbrengt. Strijk de olie zachtjes met je vingertoppen in cirkelbewegingen over je huid – dit verbetert de opname van de voedende werkstoffen, ontspant en stimuleert de doorbloeding. De facial oil is vanaf nu verkrijgbaar, 30 ml voor € 6.50.

17800019_01_005

Meteen shoppen? Klik op de hema link hiernaast of op de afbeeldingen hierboven www.hema.nl

Share on Facebook