Volg mij overal!
Beauty / 020316

Spuit! Bottega’s Essence Aromatique

Fris en casual. De nieuwe Pour Homme Essence Aromatique cologne volgt de voetsporen van Bottega Veneta Pour Homme en is als haar mannelijke equivalent een afspiegeling van de vrouwelijke Essence Aromatique geur.

Schermafbeelding 2016-03-02 om 14.01.01
Zijn onverwachte en fascinerende aroma, gecreëerd met de beste extracten, ontvouwt zich tot een verassend en dynamisch effect en ademt een ontspannen, mannelijke elegantie uit. Pour Homme Essence Aromatique is innovatief en anders, een verfijnde, plezierige compositie die tegelijk luchtig is en langdurig houdt, koel en toch luxueus is.

Pour Homme Essence Aromatique is een olfactorisch genot dat fascineert en zelfvertrouwen geeft. Op kundige wijze vermengt het kostbare en verfijnde ingrediënten, die afkomstig zijn uit de hele wereld. Aangestuurd door de visie van Bottega Veneta Creative Director Tomas Maier, werd de geur gecreëerd door parfumeur Amandine Marie, die een elegante, gestructureerde en lang aanhoudende geur voor ogen had.

BV_ESSENCE AROMATIQUE POUR HOMME packshot 90 ml

In het begin kenmerkt de prikkelende frisheid van citrus deze onverwachte kijk op een klassieke cologne met een bittere zoetheid die geleidelijk houtachtige accenten en verschillende aromatische kenmerken vrijlaat. De intens frisse topnoten weerklinken met een exclusief gefacetteerd Italiaans bergamot, dat in het hart beantwoord wordt door een krachtig, mannelijk patchoeli-extract uit Indonesië en een bedwelmend Siberisch dennenakkoord dat de krachtige, aromatische noten van Bottega Veneta Pour Homme oproept. Het resultaat is een kenmerkend spoor van ongedwongen mannelijke elegantie.

BV_ESSENCE AROMATIQUE POUR HOMME 90 ml packshot

De krachtige vormen en gedurfde rondingen van de Bottega Veneta Pour Homme flacon zijn herzien om de frisse en ongedwongen elegantie te benadrukken van de nieuwe eau de cologne. De flacon van matglas heeft een zacht zilverkleurige dop met daarin gevangen de blauwgroene mannelijke ́juice ́. De signatuur schroef, een onderscheidend kenmerk van Bottega Veneta’s mannelijke lijn, is verzegeld op de flacon en de verpakking. De zacht blauwgroene verpakking is versierd met een subtiel intrecciato-patroon, de signatuur van het Huis. Pour Homme Essence Aromatique is verkrijgbaar in een 50, 90 en een royale 200 ml flacon.

Pour Homme Essence Aromatique, de nieuwe geuraanwinst van Bottega Veneta, zal vanaf eind maart 2016 bij de geautoriseerde Bottega Veneta parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar zijn.

www.bottegaveneta.com

Share on Facebook