Volg mij overal!
Beauty / 010316

Fresh! Jil Sander’s Sun Fizz limited edition 2016

De zomer is niet een seizoen, maar een ‘state of mind’ – een zonnig gevoel van energie die je kracht geeft. Jil Sander, altijd al een regelovertreder, viert het hele jaar door de zomer met SUN FIZZ, een limited edition die opgedragen wordt aan de ‘die hard’ zomerfans. De frisse en energieke geur heeft een verslavende, mannelijke kern die elke man energie geeft die voor de nieuwe, dynamische geur van Jil Sander kiest.

Jil Sander SUN Fizz flacon

 

‘fizz it up’

SUN FIZZ heeft een krachtig, mannelijk boeket die de fantasie stimuleert en vrijheid en plezier oproept.
Deze Oosterse, frisse, mannelijke geur is opgebouwd rond een concentraat van zomerse akkoorden, gecreëerd door parfumeur Domitille Bertier. De zomer is van jou. ‘Fizz it up’ met SUN FIZZ’s energieke, olfactorische beleving, die telkens wanneer je de spray van de flacon indrukt, een vleugje zomer garandeert. 

De Jil Sander SUN FIZZ is vanaf half maart 2016 bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar. 

Share on Facebook