Volg mij overal!
Beauty / 260216

Spuit! Aerin’s drie nieuwe parfums

AERIN introduceert 3 nieuwe fragrances binnen de AERIN parfumcollectie. Elk parfum vertelt een eigen verhaal en is gebaseerd op een uiterst persoonlijke en intieme uitdrukking van het leven en de herinneringen van Aerin.  

image005

Iris Meadow weerspiegelt het drukke leven van alledag met het verlangen om, al is het maar voor even, te dromen en te ontsnappen aan alle hectiek. Waterlily Sun is geïnspireerd op een bezoek van de jonge Aerin aan de tuin van Claude Monet in het Franse Giverny en wekt een gevoel van sereniteit en rust op. Het bloemrijke, waterige parfum voert de zintuigen mee naar warme, vredige oorden. Tot slot dompel je jezelf onder in de weelderige bloemen, de glinsterende stranden en het heldere water, van Zuid-Frankrijk tot aan de Amalfikust, met de Mediterranean Honeysuckle. De geur is al even magisch en elegant als zijn inspiratiebron.

Schermafbeelding 2016-02-26 om 17.07.40 Schermafbeelding 2016-02-26 om 17.07.50 Schermafbeelding 2016-02-26 om 17.07.57

www.esteelauder.nl

Share on Facebook