Volg mij overal!
Beauty / 260216

Smeer! Urban Decay’s Afterglow Highlighter

AFTERGLOW 8-HOUR POWDER HIGHLIGHTER

Aan het herstellen van een behoorlijk lange nacht? Weer eens toegegeven aan teveel Margarita? Met de Afterglow 8-Hour Powder Highlighter van Urban Decay zal niemand het ooit ontdekken. Verberg het zichtbare gevolg van deze slechte keuzes en geef je huid een heldere, stralende look in een handomdraai. Afterglow is geen standaard highlighter; we hebben alle tijd genomen om het poeder

fijn te malen tot we tevreden waren. Het resultaat: een licht (maar luxueus) gevoel en een superzachte, crème-achtige textuur. Afterglow Highlighter brengt soepel aan en is gemakkelijk te blenden. Gebruik een klein beetje, of gebruik veel; onze draagbare formule ziet er altijd prachtig uit en kan laag over laag worden aangebracht. Urban Decay Afterglow Highlighter is verkrijgbaar in drie tinten, geschikt voor elke huidtint. Afterglow creëert een mooie stralende gloed die de hele dag blijft zitten (zelfs als je dag pas om 3 uur ’s nachts eindigt). We haalden onze inspiratie voor de Afterglow Highlighter uit onze populaire Fireball Eyeshadow. We bleven deze oogschaduw maar gebruiken als highlighter! En dus, ontwikkelden we een iets mildere versie van de tint Fireball in onze Afterglow formule.

urban_decay_24.0_afterglow_highlighter_fireball_alt1_embargo_date_24.02.2016 urban_decay_24.0_afterglow_highlighter_sin_embargo_date_24.02.2016

 

Om de threesome compleet te maken, creëerden we twee andere tinten – geïnspireerd op onze Eyeshadow bestsellers Sin en Aura. Voor de perfecte applicatie breng je Afterglow aan op alle plekken waar de zon op natuurlijke wijze je gezicht belicht. Gebruik een klein beetje rond je ooghoeken en net onder je wenkbrauwen voor een wide-awake look. Voor die “What, me, a model?” look, poeder je subtiel wat Afterglow Highligher op je neusrug en in een ‘C’ vorm van je slapen naar je jukbeenderen. Voor de full-on look, probeer ook eens wat highlighter op je Cupid’s bow tussen je neus en lippen. Blend de highlighter met je vingers of een make-up kwast en you’re good to go! Net als onze Afterglow Blush, zit de Afterglow Highlighter verpakt in een compact doosje met een visnet ‘UD’ logo op de bovenkant. Om deze twee van elkaar te onderscheiden maakten we de verpakking van de Highlighter stralend wit.

urban_decay_24.0_afterglow_highlighters_embargo_date_24.02.2016 urban_decay_24.0_afterglow_highlighter_sin_swatch_embargo_date_24.02.2016

De verpakking is niet alleen cool, maar ook praktisch. De tint van de Highlighter is namelijk zichtbaar door het visnet patroon. (En dus: niet langer alle doosjes openmaken om die ene tint te vinden in je tas!) We kunnen niet al onze geheimen blootgeven, maar Afterglow heeft haar perfecte, superzachte textuur absoluut te danken aan het zorgvuldig fi jnmalen van de poeders en pigmenten. Het resultaat: kleur die moeiteloos aanbrengt en prachtig blend op de huid. Afterglow brengt zijdezacht aan, creëert de perfecte glow en laat nooit slechts een stof-achtige glans achter. Urban Decay’s Afterglow Highlighter bevat zelfs lichtweerkaatsende pigmenten die de kwaliteit van de huid optisch perfectioneren.

Afterglow 8-Hour Powder Highlighter (verkoopadviesprijs: €30) is verkrijgbaar bij geselecteerde ICI PARIS XL winkels, of online via iciparisxl.nl.

Share on Facebook