Volg mij overal!
Beauty / 250116

Spuit! Jil Sander’s ‘Strictly’

De naam is wezenlijk een bevestiging van de kenmerken van het merk: de strakke, pure Jil Sander esthetica, vertaald in een eminente, chique nieuwe geur voor mannen. STRICTLY, omdat strakke lijnen het hart vormen van Jil Sanders vermogen. Pure lijnen. Verfijnde materialen. Compromisloze kwaliteit. Met alle aandacht voor detail. Op maat gemaakt met de precisie van een Jil Sander pak is STRICTLY JIL SANDER het geurmanifest van mannelijke elegantie. Volmaakt eenvoudig, oneindig comfortabel, uiterst verleidelijk.

Om STRICTLY JIL SANDER te componeren, hebben de parfumeurs Sonia Constant en Olivier Pescheux zorgvuldig de allerbeste ingrediënten geselecteerd om een geur te creëren waarvan de eenvoud alleen wordt beconcurreerd door het uitzonderlijke.

STRICTLY Jil Sander flacon & verpakking

De geur

In de topnoot wordt edel wit peper vermengd met een kostbaar extract van laurier om een explosie van elegantie te produceren, voor een gewaagde maar toch eminente eerste indruk. De kruidige sensatie wordt in het hart versterkt door de warme, aromatische accenten van nootmuskaat en kardemom. Naadloos smelten zij in de basis samen met vetiver, cederhout en tonkaboon. Een sensuele, comfortabele combinatie die de kenmerkende mannelijke signatuur van de geur definieert.

STRICTLY Jil Sander flacon 2

Het design

Als het spiegelbeeld van SIMPLY Jil Sander, zijn vrouwelijke partner, is de STRICTLY JIL SANDER flacon teruggebracht tot de essentie. De elegante cilinder contrasteert de puurheid van helder glas met de moderniteit van zilver en glanzend grijs lak.

De dieprode kleur in de dop. De gemeenschappelijke rode draad subtiel verspreid vanuit de flacon naar het beeld.
De kenmerkende Jil Sander ́touch ́.

De verpakking speelt, als harmonieuze herinterpretatie op de flacon codes, in op het contrast tussen mat zilver en glanzend grijs, met het JIL SANDER logo in krachtig rood.

STRICTLY Jil Sander flacon & model

Het gezicht

Voor STRICTLY JIL SANDER beeld het Canadese topmodel Milan Krouzil de nonchalante elegantie van de Jil Sander man uit. Terwijl hij zijn comfortabele grijze pak met natuurlijk zelfvertrouwen draagt, pakt hij de toeschouwer met de directheid van zijn blik. Een omgeslagen mouw onthult de dieprode voering.

STRICTLY JIL SANDER is vanaf februari 2016 exclusief bij DA en MOOI parfumerieën verkrijgbaar.

Share on Facebook