Volg mij overal!
Beauty / 040116

Smeer! L’Oréal’s Ultra Light Cream Oil

L’Oréal Paris weet al jaren de kracht van oliën in verzorgingsproducten te verwerken, zowel voor haar,- als huidverzorging. De huidverzorgingserie Extraordinairy Oil geeft de (droge) huid haar natuurlijke kracht, souplesse en stralende gloed terug, dag na dag.

EXTRAORDINAIRY OIL ULTRA LIGHT CREAM-OIL, een luchtige en frisse ultra lichte gel-achtige textuur waarin de effectiviteit van natuurlijke essentiële oliën wordt versterkt door toevoeging van groene melisse-olie. De verfijnde, snel absorberende textuur doordrenkt de huid met voedingsstoffen zonder de huid vet of plakkerig te maken. De licht- gewicht crème is verrijkt met essentiële oliën van rozemarijn en lavendel.

Schermafbeelding 2016-01-04 om 12.44.53

FACT: Huidverzorgingsproducten met plantaardige oliën zoals Extraordinairy Oil kunnen ertoe bijdragen dat het huideigen vocht en vet beter wordt behouden, mede door het natuurlijke proces van vochtverdamping beter te reguleren. Oliën vol antioxidanten en vetzuren kunnen ook de huidbarrière, de belangrijke beschermlaag, versterken waardoor de huidconditie verbetert.

ELISABETH BOUHADANA, INTERNATIONAL DIRECTOR OF SCIENTIFIC COMMUNICATION VOOR L’ORÉAL PARIS:
“Veel mensen verwachten dat olie en huid niet goed samen gaan, zeker bij een gemengde huid. De huid neemt olie echter juist makkelijk op, omdat de huid olie ‘herkent’ als huideigen, daardoor ziet men dit steeds vaker terug in verzorgings- producten. De selectie van de oliën is van groot belang: we kiezen alleen voor

de droge olie texturen, die zowel voedende als actieve ingrediënten bezitten. Zodoende zijn onze gezichtsolie producten voor alle huidtypen geschikt, niet alleen de droge huid. Deze unieke oliën zorgen voor een gladde, zachte finish zonder zo’n vettig, glimlaagje achter te laten. Dankzij de droge olietextuur, zoals in de Extraordinairy Oil producten, kunnen de oliën en hun waardevolle werkstoffen ook veel intenser werken.”

huile_extraordi_s

De Extra Ordinairy Oil light texture dagverzorging kost € 16,99 en is vanaf juni 2016 verkrijgbaar

Extra Ordinary Oil
light texture dagverzorging
Verkrijgbaar vanaf juni 2016 

Extra Ordinary Oil
light texture dagverzorging
Verkrijgbaar vanaf juni 2016 

Share on Facebook