Volg mij overal!
Fashion / 221215

Must have! Saint Tropez’ Athleisure

Wil je ook tijdens het sporten trouw blijven aan je vrouwelijke stijl?

Dat kan met de Saint Tropez activewear collectie, Athleisure. Deze collectie is een mix van style and function. Zo zijn er vrouwelijke prints, zachte tinten en subtiele neon highlights verwerkt in de sportkleding. Dit zorgt voor een naadloze overgang van de sportschool tot een sportieve alledaagse look.

PO presents Saint Tropez (#1861.28916-L)
De Athleisure collectie bestaat uit leggings, t-shirts, sport BH’s en jassen. Alle stijlen zijn ontworpen en ontwikkeld om technische hoogwaardige stoffen te combineren met de prints, patronen en kleurentrends van Saint Tropez. Het is te dragen tijdens uiteenlopende sporten als yoga, hardlopen en crossfit.

ATH 15-12 ATH 15-12 ATH 15-12

Vanaf januari 2016 in de winkel & online 

Saint Tropez | www.sainttropez.com

PO presents Saint Tropez (#1861.28919-L) PO presents Saint Tropez (#1861.28917-L)

Share on Facebook